icon

Poraďte kuchynský robot

arasidka123
2. nov 2020

Žienky viete mi odporučiť nejakého dobrého pomocníka do kuchyne?

Strana
z4
danka808
24. jún 2021

@sims4 na nete je vela moznosti, treba len a len hladat, je to pracne a dlhsie to trva, no oplati sa, ja som si tiez takto nasla robota a za dobru cenu

sims4
25. jún 2021

@danka808 včera som mala čas, tak som hľadala a už som aj našla niekoľko ktoré by vyhovovali. Len sa musím ešte rozhodnúť 🙂 Musím ich porovnať ktorý bude najlepší 🙂

atikab
16. nov 2021

@lusyc Ahoj, mám otázočku ku Ete Gratus - to, že strúhadlá nefungovali a mlynček na mäso tiež... to mám chápať ako? Na našej vyše 20 rokov starej Ete so strúhadlami nebol vôbec problém, a keďže je čas kúpiť nový robot, pátram čo ďalej, lebo jeden z adeptov je práve Gratus. Ďakujem.

lusyc
16. nov 2021

@atikab ahoj. Aj ja som si vybrala etu, vtedy novu gratus, lebo moja mamina aj obe babky mali etu desaťročia. Ale bola som sklamaná, proste zemiaky, mrkvu, kapustu, cviklu mi to nepostruhalo, vôbec to ten robot nebral. Mäso tiež nie. Ja neviem, ci to bol vadny výrobok, bol aj na reklamácii, nabrusili struhadla, ale to nebolo ono. Teraz mam bosch mum 4880 a som viac menej spokojná, len mi je trochu malý a horšie sa skladá.

atikab
Autor odpoveď zmazal
atikab
28. nov 2021

@bambuslienka ahoj, chcela by som sa opýtať, či má tento robot výškovo nastviteľné metly ( hnetaciu, šľahaciu, miešaciu), tak aby spracoval aj malé množstvo surovín?
A celková spokojnosť? Kysnuté cesto vypracuje úplne v pohode? Ďakujem.

bambuslienka
3. jan 2022

@atikab
Ahoj. Vyskovo nastavitelne nie su, ale vyslaha aj 1-2 bielka. Hoci neiekedy mam pocit, ze by som to najmensie mnozstvo vyslahala radsej rucnym
Robot je inak vyborny, slaha ozaj perfektne, teraz by som aj ten mensi kupila, ten xxl je mi dost velky :D mala som velke oci.
Kysnute vypracuje pekne hladke

atikab
15. jan 2022

@bambuslienka Ďakujem.

Strana
z4