icon

Poraďte rýchlu polievku ľahkú na trávenie

17. sep 2024
Strana
z2
zuzana76
18. sep 2024

@jana_eyre_2 ja tak isto len nedavam papriku, mrkva pusti zltu farbu, ked sa dusi na oleji, mne to staci, a nezaprazam mukou, jednak kvoli celiakii a potom nezaprazene je to lahsie stravitelne, ale aj ja tuto polievku milujem.

zuzana76
18. sep 2024

aj zemiakova je dietna, zacnem varit ako tu mrkvovu, teda nastruham mrkvu a petrzlen, oprazim, len namiesto halusiek tam dam potom zemiaky, zalejem vriacou vodou a varim do zmaknutia zemiakov, pridam petrzlenovu vnat

bobaas
18. sep 2024

Teraz začína obdobie tekvíc. Hokkaido krém? Špenátová? Mrkvová s pomarančom? Červená šošovica až tak nenafukuje a je chutná. Zemiaková kyslá...

bobaas
18. sep 2024

Pozri stránku tinkine recepty,pre mňa vždy inšpirácia - zdravo, normálne z dostupných surovín a chutné

victoriab
18. sep 2024

@h2 dnes som ju liala celu do zachoda 🤣🤣 uz len z precitania ma striasa 🫣 hned si spomeniem na skolku a robi sa mi mdlo 😁 co je to za napad davat vajco hentak do polievky 🫣

evansova
19. sep 2024

Cesnakova s domacimi rezancami (tymi tenuckymi, ktoré ma hadam kazda z nas doma). Ked das rezancov dost, bude syta a stravi sa bez problemov.

Strana
z2