icon

Použitie chladeného pizza cesta

Včera o 14:31

Ahojte .dostalo sa mi do rúk pizza cesto chladené.pouzivate ho ?chuti to dobre?dá sa z toho urobiť aj niečo iné okrem pizze?

vikusjk
Včera o 14:38

@anonym_autor obcas peciem pizzu z takto kupeneho, ale mne chuti len to z Lidla. Akoze aj ostatne sa daju zjest, ale za mna najelpsie je lidlovske

katkaseiner
Včera o 14:39

tiez sme to nahodne kupili, chuti to lepsie za nas ako mrazena pizza. Samozrejme si to obložiš tym co mate radi

viestta
Včera o 14:52

Robim z neho aj pizzove slimaky, za mna su lepsie ako z listkoveho. Alebo calzone

biba_18
Včera o 15:16

tiež mám skúsenosť ako @vikusjk - kupujem to z lidla

anonym_58d391
Včera o 15:34

posuch smotana a kopor

biba_18
Včera o 16:14

a ešte dobré cesto je z aktinu. ale to je také hrubšie. z toho nič iné ako pizzu neurobíš…

bielasovicka
Včera o 16:23
@biba_18

a ešte dobré cesto je z aktinu. ale to je také hrubšie. z toho nič iné ako pizzu neurobíš…

@biba_18 co je aktin? 🤭

biba_18
Včera o 16:39

@bielasovicka 😏 internetový obchod

bielasovicka
Včera o 17:06
@biba_18

@bielasovicka 😏 internetový obchod

@biba_18 jáj, tiež ma to mohlo napadnúť. 🫣. Ale potom som myslela, že si možno chcela napísať action, len si vynechala písmeno 😄

biba_18
Včera o 17:18

@bielasovicka je to obchod pre športovcov, s výživou a doplnkami…

mullerova46
Včera o 17:46

@anonym_autor niektoré sú také nepríjemné octove alebo neviem ako nazvať chuť. Už iba robím doma cesto aj bez kysnutia... Zamiešam s droždím a nechávam kysnúť rovno ho dám na plech alebo sú aj cesta bez kvásku iba s olivovým olejom a sú chutnejšie ako polotovar.

enusamt
Včera o 18:01
@mullerova46

@anonym_autor niektoré sú také nepríjemné octove alebo neviem ako nazvať chuť. Už iba robím doma cesto aj bez kysnutia... Zamiešam s droždím a nechávam kysnúť rovno ho dám na plech alebo sú aj cesta bez kvásku iba s olivovým olejom a sú chutnejšie ako polotovar.

@mullerova46 ano, octove.. nam tiez tak smrdi listkove z lidla, ked ho mame dlhsie