Použitie chladeného pizza cesta
Ahojte .dostalo sa mi do rúk pizza cesto chladené.pouzivate ho ?chuti to dobre?dá sa z toho urobiť aj niečo iné okrem pizze?
tiez sme to nahodne kupili, chuti to lepsie za nas ako mrazena pizza. Samozrejme si to obložiš tym co mate radi
Robim z neho aj pizzove slimaky, za mna su lepsie ako z listkoveho. Alebo calzone
posuch smotana a kopor
a ešte dobré cesto je z aktinu. ale to je také hrubšie. z toho nič iné ako pizzu neurobíš…
a ešte dobré cesto je z aktinu. ale to je také hrubšie. z toho nič iné ako pizzu neurobíš…
@biba_18 co je aktin? 🤭
@bielasovicka 😏 internetový obchod
@bielasovicka 😏 internetový obchod
@biba_18 jáj, tiež ma to mohlo napadnúť. 🫣. Ale potom som myslela, že si možno chcela napísať action, len si vynechala písmeno 😄
@bielasovicka je to obchod pre športovcov, s výživou a doplnkami…
@anonym_autor niektoré sú také nepríjemné octove alebo neviem ako nazvať chuť. Už iba robím doma cesto aj bez kysnutia... Zamiešam s droždím a nechávam kysnúť rovno ho dám na plech alebo sú aj cesta bez kvásku iba s olivovým olejom a sú chutnejšie ako polotovar.
@anonym_autor niektoré sú také nepríjemné octove alebo neviem ako nazvať chuť. Už iba robím doma cesto aj bez kysnutia... Zamiešam s droždím a nechávam kysnúť rovno ho dám na plech alebo sú aj cesta bez kvásku iba s olivovým olejom a sú chutnejšie ako polotovar.
@mullerova46 ano, octove.. nam tiez tak smrdi listkove z lidla, ked ho mame dlhsie

@anonym_autor obcas peciem pizzu z takto kupeneho, ale mne chuti len to z Lidla. Akoze aj ostatne sa daju zjest, ale za mna najelpsie je lidlovske