Poznáte recept na zdravý dezert s piškótami a minimom ďalšieho cukru?
Pozdravujem, nemáte tip na recept, v ktorom by som využila piškóty, väčšie množstvo? Aby v recepte bolo minimum ďalšieho cukru, zdravšia menej kaloricka verzia. Dikes😉
Joj viem presne co by som ja robila, moj najoblubeneksi "kolac" 😅
https://www.youtube.com/watch?v=gZucv3dlyZAMňa napadla nepečená jablková torta
3 pochutkove smotany, 1-2 slahackove vyslahane, zamiesat s van.cukrom.... kompot mandariniek a vrstvit do tortovej formy..alebo cerstve ovociw ( maliny a pod). Studena torta.
Studena torta s kyslou smotanou, tiramisu (nevadi že sú okruhle), bananky v cokolade. Teoreticky aj ako zaklad "čiskejku", alebo len tak do pudingu.
3 pochutkove smotany, 1-2 slahackove vyslahane, zamiesat s van.cukrom.... kompot mandariniek a vrstvit do tortovej formy..alebo cerstve ovociw ( maliny a pod). Studena torta.
@katrin21 tie šlahačkové smotany sú kalorické, autorka žiada menej kalorický recept. Kyslé smotany úplne stačia, načo tam dávať tučnú šlahačkovú smotanu?
@katrin21 tie šlahačkové smotany sú kalorické, autorka žiada menej kalorický recept. Kyslé smotany úplne stačia, načo tam dávať tučnú šlahačkovú smotanu?
@anonym_d7c381 ked vyskusas,zistis rozdiel. Je to uplne inak nadychane. Veljy rozdiel. Ak sa iba kysle, treba zas pridat cukor.

Okruhle ci dlhe?