icon

Poznáte recept na zdravý dezert s piškótami a minimom ďalšieho cukru?

27. júl 2025

Pozdravujem, nemáte tip na recept, v ktorom by som využila piškóty, väčšie množstvo? Aby v recepte bolo minimum ďalšieho cukru, zdravšia menej kaloricka verzia. Dikes😉

smoulingirl
27. júl 2025

Okruhle ci dlhe?

autor
27. júl 2025
@smoulingirl

Okruhle ci dlhe?

@smoulingirl okrúhle

smoulingirl
27. júl 2025

Joj viem presne co by som ja robila, moj najoblubeneksi "kolac" 😅

https://www.youtube.com/watch?v=gZucv3dlyZA
katica06
27. júl 2025

Mňa napadla nepečená jablková torta

katrin21
27. júl 2025

3 pochutkove smotany, 1-2 slahackove vyslahane, zamiesat s van.cukrom.... kompot mandariniek a vrstvit do tortovej formy..alebo cerstve ovociw ( maliny a pod). Studena torta.

stankadu
27. júl 2025

Studena torta s kyslou smotanou, tiramisu (nevadi že sú okruhle), bananky v cokolade. Teoreticky aj ako zaklad "čiskejku", alebo len tak do pudingu.

anonym_d7c381
28. júl 2025
@katrin21

3 pochutkove smotany, 1-2 slahackove vyslahane, zamiesat s van.cukrom.... kompot mandariniek a vrstvit do tortovej formy..alebo cerstve ovociw ( maliny a pod). Studena torta.

@katrin21 tie šlahačkové smotany sú kalorické, autorka žiada menej kalorický recept. Kyslé smotany úplne stačia, načo tam dávať tučnú šlahačkovú smotanu?

katrin21
28. júl 2025
@anonym_d7c381

@katrin21 tie šlahačkové smotany sú kalorické, autorka žiada menej kalorický recept. Kyslé smotany úplne stačia, načo tam dávať tučnú šlahačkovú smotanu?

@anonym_d7c381 ked vyskusas,zistis rozdiel. Je to uplne inak nadychane. Veljy rozdiel. Ak sa iba kysle, treba zas pridat cukor.

mariynka
30. júl 2025

Smotanova torta, piskoty, smotany, vanil.cukor, teraz napr.cernice zo zahradky/v zime mandarinky z konzervy.. Na dnesnu grilovacku😋