Prvý pokus o cheesecake
Baby nezabite ma prosím prvý krát peciem kolac. Je s vajíčkami a v polovici mi začala horieť rúra🤦♀️ kolac som vybrala, rúru vyčistila. Keď dám ďalej piecť kolac, bude potom ešte jedlý? Prvý krát peciem a hneď horí 🤦♀️🤦♀️
@anonym_autor jak že horí?
@anonym_613086 sťahovali sme sa, umyla som rúru ale nevydrhla som ju, tak začali horieť boky rúry 🥵
@anonym_autor Kto neskúsi-nepokazí.
Podľa toho aký..Jedlý bude určite, len nebude vysoký. Uvidíš. A vždy môžu byť s toho guľky obaľové v kokose. Každý sa učil a stále sa učí.
@anonym_autor Kto neskúsi-nepokazí.
Podľa toho aký..Jedlý bude určite, len nebude vysoký. Uvidíš. A vždy môžu byť s toho guľky obaľové v kokose. Každý sa učil a stále sa učí.
@cukroska Dakujem, ja som sa zľakla toho, že ak som vybrala kolac v polovici pečenia a tak pokračuje pečenie a sú v tom vajicka, tak či nám nebude zle
@cukroska Dakujem, ja som sa zľakla toho, že ak som vybrala kolac v polovici pečenia a tak pokračuje pečenie a sú v tom vajicka, tak či nám nebude zle
@anonym_autor Ak ti horeli len boky rúry a koláč si stihla vybrať včas, kým sa nepripálil alebo nezoschol, kľudne ho dopeč. Rúra si z teba len robila uvítací rituál – prvý koláč = krst ohňom! 😅 Držím palce, určite to ešte zachrániš!
@anonym_autor Neboj sa nebude ak sa dopiekol. Ak sa nepodaril dnes,nabudúce bude lepší.
@cukroska Dakujem

@anonym_autor jak že horí?