icon

Raňajky pre chlapa

huahua
22. mar 2016

Dievčatá, prosím vás, čo raňajkujú vaše polovičky? Ja som z toho môjho už úplne hotová. On sám je dosť prieberčivý v jedle (ďakujem svokrička 😀 ) a teraz si zobral do hlavy, že by sme sa mali stravovať zdravšie, lebo hrozne nezdravo jeme a že na raňajky máme stále to isté - v jeho prípade pečivo so šunkou, praženica, párky alebo vianočka. Ešte zvládne rybaciu nátierku. Keď sa ho opýtam, že čo teda jedával doma alebo ako si tie raňajky predstavuje, tak mi len povie, že ty si žena, to mám ja ešte aj recepty na raňajky hľadať? Samozrejme, aby to nebolo také jednoduché, neje nič čo len trošku išlo okolo paradajok, kečupu, cukety, baklažánu atď. Nejaké cereálie taktiež neprichádzajú do úvahy, z toho sa nenaje. A žiť z lásky mu asi tiež nestačí. 😀

Strana
z6
gabrielakin
20. apr 2016

@huahua asi toto by som mu polozila na tanier 🙂

magic08
20. apr 2016

@rybiatko123 u nas podobné. Môj, šalát, tuniak a ja rezne a zapila to pivom 😀

rybiatko123
20. apr 2016

@magic08 naši chlapi modeli a nám bude brucho rast od piva 🤐 🤐 😀 😀 😀

@gabrielakin tak teraz som sa zasmiala 😀 😀 😀 😀

magic08
21. apr 2016

@rybiatko123 eeeej veru... asi by to chcelo zmenu, bo sa nam za mladsimi rocnikmi rozutekaju... 😀 😀 😀

janinah
21. apr 2016

Prečítala som úvod a skoro som sa zľakla,že tu teraz bude 6 strán receptov,len aby sa milosťpánovi vyhovelo.Potom som čítala prvú stranu a odľahlo mi,lebo ste také normálne ako aj ja.manžel raňajkuje čo chladnička dá a čo si sám urobí.Rada by som mu raňajky chystala,ak by on v tom čase chystal synovi desiatu aj raňajky aj čo má obliecť aj či zobral lieky aj vetral aj umývačku vykladal aj.....celá mužova ranná práca je postarať sa o seba,takže ho ani zamak neľutujem,ruky má 😉 A nakoniec-stretla som ženičku,milú,ochotnú,muža obletovala,že ani prstom nemusel pohnúť...už dva roky má pánko inú a tú teraz obletuje on,asi musí 🙂

huahua
autor
21. apr 2016

@gabrielakin Žiješ so Saganom? 😀 😀

cawes
21. apr 2016

@huahua ahoj takze my ranajkujeme :
Ovesne vlocky uvarene v mlieku ked to zhustnd tak to dam do misky s cerstvym ovocim , navrch do toho vreleho dam kocky tmavej cokolady a susene slivky moj si to polieva este javorovym olejom a orieskami.
- alebo croissan natrety maslom, kuracia sunka, salat
- biely jogurt z medom
- omeleta z vajicok a zeleniny
- cerstva zelenina, vajicka na tvrdo plus(nemusi) pecivo
- cerstva pomarancova stava ( cerstvo si vytlacim)
V lete uprednostujem ja cestve ovocie (vela ovocia) jogurt, kava
V zime klasika sunka syr chlieb a obmiename to hore z tymi vecami

emilia25
21. apr 2016

Vcera som čítala jeden odkaz co zena písala muzovi.obed mss nschystsny v kuchárskej knihe strana 34 a produkty v obchode.no niekedy baby by ste aj vy mali taký odkaz nechať svojím polovicksm.neviem si predstaviť ze by muz vymýšľal este s rsnsjksmi.chces jesť zdravo nsvsr si.

prasiatko30
21. apr 2016

P
@emilia25 presne tak chlap je uplne schopny si ranajky pripravit a dokonca aj dopredu naplanovat co bude ranajkovat a ist si kupit podla svojej predstavy 😂😂😂😂

nunusimi
21. apr 2016

@huahua ty zijes s mojich chlapom? akurat, ze on nechce na ranajky suche veci 🙄 tz chlieb s pomazankou, pastekou a pod. ale on zas chce nieco teple.... ale zvlada aj toto, ibaze ked ma casto suche nepaci sa mu. Uz som mu x krat povedala, nech si robi sam. Mam pocit, ze naposledy asi dost razne 😀 lebo par krat vstal a urobil ranajky aj desiatu on a odvtedy nehucal, ze co mu robim.
U nas ale problem, lebo on kase nezje. Rano mlieko nemoze a pod. obmedzenia. On by chcel to, co bolo navarene vcera ohriat. Ale tak my doma varime vecere, no vsetko zjeme, malokedy ostane 😎
Ale inak dost vymyslavy je.
A nazor, kasli nanho ma ruku je sice mozne realizovat ak ste obaja rovnako vytazeni, ale ked je chlap cely den v praci, potom ide na stavbu, kde stavia vlastnorucne dom pre vasu rodinu, tak normalna zena mu neodvrkne, ze kaslem na teba, rob si sam 😉

emilia25
21. apr 2016

Ano normalns zena neodvrkne lebo muz jej pekne podskuje pochváli ju za viniksjuci obed ze sa dobre najedol.povie milujem ťa a dskujem ze si.ano takému muzovy zena neodvrkne ale takému co si bude vymýšľať je to take onske nepáči sa ti vsr si sám.

gabrielakin
21. apr 2016

@huahua nezijem,ale chcela by som 😀 😀 😀

henikav
21. apr 2016

@huahua navrhla by som mu nech zostavi jedalny listok a ty aspon nemusis rozmyslat. U nas by to sice dlho nefungovalo, sme vsetci samostatne jednotky, ja sa staram o to aby bola chladnicka natrieskana a aby bol vyber a uz co si kto a kedy vyberie je na nom, ci uz na manzelovi, alebo na mojom pubertakovi. No a ak chcu nieco extra, mozu si ist kupit. No a v den kedy by mi jedlo ofrflali, na druhy den si mozu uvarit sami lepsie, je sa to co dam na stol; komu sa nepaci, nech si vezme nieco ine, alebo hladuje. Maju ruky, nohy aj nieco v hlave aby sa vedeli zariadit

lliillii
21. apr 2016

@huahua
my sme tiež chceli zmenu. Muž nebol moc na sladké jedlá na raňajky, ale nejak mu to nakoniec sadlo. A výhoda je, že človek nemá počas dňa chuť na sladké. My raňajkujeme:
tanier s nakrájaným ovocím + orechy + med + škorica
varené pšeno s ovocím + orechy + med + škorica
ovsená kaša - buď čerstvo urobená, alebo urobíme večer toto: http://www.kreativita.info/recepty-na-zdrave-ov...
večer občas zarobíme aj cesto na lievance a ráno iba hodíme na panvicu a dáme ovocie
chia puding
recepty z tejto stránky: http://www.fitrecepty.sk/recipe-type/ranajky/ - tam je aj veľa slaných
jogurt s cereáliami a ovocím
strúhaná mrkva s jablkom a orechami
a občas dáme klasiku ako obložený chleba, toast, praženicu atď.. ale to väčšinou cez víkend

hvolkovamirka
21. apr 2016

@emilia25 taky obrazok som videla aj ja a tiez som si hned spomenula na toho mojho ze niekedy si z neho spravim srandu a npisem mu taky odkaz, len potom musim este nejaku skrytu kameru vymysliet aby som videla jeho vyraz tvare :D :D

natalkamajka
Odpoveď bola odstránená
luckanovakova1992
Odpoveď bola odstránená
neplodnakatka
Odpoveď bola odstránená
chevron
27. apr 2016

ved an chleba sa da toho kopec vymysliet... mne staci aj s maslom a pazitkou, slebo nech si da nam sunku, salamu, syr, taveny syr, tuniaka, k tomu redkovka, ladovy salat, uhorka, kalerab.... pecivo grahamove celozrnne lanove ciabata a yx druhov podla toho aky obchod navstivis. pasteka.. sprav domacu ak sa mu prieci kupovana. chce jest na tanajky uplne zdravo tak nech sa paci smoothie z milion druhov ovocia kazdemu podla chuti. alebo acai. alebo nech si da na zmixovane ovocie vlocky oriesky ci banany..tiez sa da urobit nespocetne mnozstvo pomazanok asi z cohokolvek - mrkvova vajickova cesnaova syrova rybacia trescie jatra masova sunkova karfiolova pazitkova ... no menovala by som do rana. a to som este zabudla na to ze ranajky sa stanu zdravsie uz len tym, ze si svoju beznu oblohu nedá na pecivo ale da si ho na suchar, polistiren, da sa kupit viaczrnny alebo len zrnieckovy chleba... a este je otazne to, ze kolko na to mate. lebo ked na to más, tak moze ranajkovat aj prirodny viaczrnny chlebik z bio maslom, vega mozzarelou, a platkom kukuricneho luriatka krmeneho biotravov v bio riti sveta... 🙂
@huahua

neplodnakatka
Odpoveď bola odstránená
nadrzanakatka
Odpoveď bola odstránená
analfabetka8
Odpoveď bola odstránená
admin_vierka
Odpoveď bola odstránená
rebekazpekla
Odpoveď bola odstránená
rainyafternoon
28. apr 2016

@huahua Neviem ci ti to tu uz niekto napisal, citala som len niektore prispevky....Mava aj desiate alebo nie? Ak chce zit zdravsie a zasytit sa, tak by som uvazovala nad tym zaradit proteinovy koktejl ... bud na desiatu len tak vypit, alebo rano normalne s vlockami plus celozrnny chlieb zapeceny - k tomu je x moznosti - chlieb zapiect v rure so zeleninou a so syrom, so sunkou a so syrom, s uvarenym vajickom natvrdo a so syrom.
Ja mam stastie lebo moj muz zje vsetko a nad nicim neohrna nos (svokricka zrovna nie je majster kulinarskeho umenia), ranajky si robi sam, niekedy mu spravim ja. Inak ja mam ranajky najjednoduchsie na svete a to 50g ovsenych vlociek s proteinovym shakom kazde rano o 8 :D aj teraz zrovna tlacim s prichutou cucoriedkoveho cheesecaku 🙂

kopirkala
Odpoveď bola odstránená
veja2208
10. jan 2021

ja manzelovi ranajky chystam, alebo on nam. sluzime si navzajom. Ani jeden z nas nevycvicil toho druheho, je to prirodzene pre nas. robim natierky mrkvovu, cviklovu, rybaciu vajickovu, niekedy tousty, chleba s medom, avokadovu natierku, chlieb vo vajci, hrianky s masovou natierkou, omelety, ovsenu kasu, tvarohova natierka, drozdova natierka , vlassky salat domaci, tofu salat ....pekny dnik zelam

Strana
z6