Recept na jemné kapustníky
Máte prosím naozaj fajný a overený recept na kapustniky? Mam doma veľa kyslej kapusty, ale nemám čerstvé droždie len susene. Da sa to aj v takejto variante upiecť prosim? Dakujem
Na kapustniky robim uplne najobycajnejsie univerzalne kysnute cesto, drozdie pouzijem ake doma mam.
Na kapustniky robim uplne najobycajnejsie univerzalne kysnute cesto, drozdie pouzijem ake doma mam.
@viestta vies mi Dat prosím recept na to univerzálne cesto?
@anonym_autor ja poznam kapustniky z cerstvej kapusty, nie kyslej. Teda z kyslej kapusty som nikdy nejedla
@anonym_6810f8 ano su varianty z čerstvej, ale aj kyslej kapusty. Mam práve doma kyslú kapustu čiže ju chcem zužitkovať, bolo by dosť neefektívne ist teraz do obchodu a kúpiť hlavkovu kapustu 🤔
@anonym_autor musis si pozriet na nete, ja robim od oka
@viestta super, dakujem
raz za cas robim. milujem to. Ale neviemto dobre. Tu kapustu treba poriadne vyzmykat, potom sa to mne, neviem ako ostatnym, zle upecie a ked to dlho peciem je to take niedobre, splasnute, nenadychane, ako podrazka. Som zveda na tipy
robim nieco taketo ale bez zemiakov
https://varecha.pravda.sk/recepty/kapustnik-na-...
raz za cas robim. milujem to. Ale neviemto dobre. Tu kapustu treba poriadne vyzmykat, potom sa to mne, neviem ako ostatnym, zle upecie a ked to dlho peciem je to take niedobre, splasnute, nenadychane, ako podrazka. Som zveda na tipy
robim nieco taketo ale bez zemiakov
https://varecha.pravda.sk/recepty/kapustnik-na-...
@ljmmm musis kapustu pred plnenim udusit, aby sa zbavila vody. Aj sladku ak kyslu. Potom sa cesto nerozmoci. U nas sa este naplnene kapustniky rozvalkaju na placku a pecu sa na horucom plechu v rure, naozaj len par minut. (prababka ich piekla na platni na sporaku) Mozu sa aj obratit aby boli chrumkave z oboch stran, ale ked mas ruru na 200 a kapustniky na tenko vyvalkane tak ani netreba
@ljmmm musis kapustu pred plnenim udusit, aby sa zbavila vody. Aj sladku ak kyslu. Potom sa cesto nerozmoci. U nas sa este naplnene kapustniky rozvalkaju na placku a pecu sa na horucom plechu v rure, naozaj len par minut. (prababka ich piekla na platni na sporaku) Mozu sa aj obratit aby boli chrumkave z oboch stran, ale ked mas ruru na 200 a kapustniky na tenko vyvalkane tak ani netreba
@viestta dakujem. Uz je to veda okolo toho 🙂

@anonym_autor ja poznam kapustniky z cerstvej kapusty, nie kyslej. Teda z kyslej kapusty som nikdy nejedla