Recept na quinoa šalát s tuniakom
Ahojte,
máte dobrý recept na tuniaka s quinoa?
Dakujem
🤷♀️ šalát, tuniak, quinoa…
@biba_18 len zmiešať? Budu to jesť aj deti? Idem quinou robiť prvý raz v zivote, ani ja som toeste nejedla
aha tak. no isteže musíš dať zálievku - ale podľa chuti - ja by som možno na tvojom mieste skúsila arašidové maslo, sojovka a olivový olej, plus máličko soli a korenia - a urobiť ju takú riedšiu… tá je fajn…
deti neviem ako sú zvyknuté, na aké chute, moje dieťa napr. na šaláty malo rado zálievku olivový olej, voda, soľ, trochu citrónovej šťavy a provensálske bylinky- bez čierneho korenia… 🤷♀️
keď deti, možno by ocenili aj cestoviny - ale zas, ako ktoré …
a ešte som si spomenula - moje dieťa malo veľmi rado tuniaka v kečupovej omáčke - teda kečup, korenie, tuniak, voda a prehriať - vtedy to dostane takú inú, lepšiu chuť… keď to spravíš riedšie, dá sa to dať aj na šalát, nie iba cestoviny…
@anonym_autor Moje deti poznaju quinoi uz ako babatka, da sa povedat, ja som ju robila a robim aj na sposob qunoto, cize ako rizoto alebo ako prílohu k hocicomu.. eovnako ako aj pseno c amarant.
Takze kludne ako pisu, vyssie, da sa to na vsetky sposoby a napr.nam chutou velmi vyhovuje. Celej rodine. Tak verim, ze aj vam bude.

🤷♀️ šalát, tuniak, quinoa…