icon

Recept na špagety s mletým mäsom

avatar
vitez
25. feb 2019

Ahojte... jednoduchy recept na spagety s mletym.masom?

avatar
beky1813
25. feb 2019

Su aj tazke recepty? Co som nasla na internete, vsetky boli lahke

avatar
dominika6
25. feb 2019

@vitez na oleji opražíš cibuľu,udusíš mäso a potom môžeš pridať čerstvé paradajky a bazalku..hotovo

avatar
jamimka
25. feb 2019

Cibulka, pridáš mleté maso, korenie, oprazis, pridáš paradajky v konzerve, olivy, bazalku.

avatar
marion09
25. feb 2019

Áno sú @beky1813,aj palacinky sú pre niekoho lahkké

avatar
nevludna
25. feb 2019

@marion09 palacinky nie su lahke?:/

avatar
beky1813
25. feb 2019

@marion09 palacinky su lahke 🤣 ale ich otacanie nie
@nevludna nie, mne sa nedaria preto mi to vyhodila na oci

avatar
evittam
25. feb 2019

@beky1813 Nic si z toho nerob.😁😉 Ja varim od 16tich a teda som zdatná kuchárka. Ale palacinky vzdy nejaky problém. Preto ich robi len nas tatino.😉

avatar
peter2404
25. feb 2019

bolognese mas tuto:

https://www.youtube.com/watch?v=EOKWf2Sn0A0

kocky, zakladom palaciniek - ako vsetkeho francuzskeho - je beurre, teda maslo...
odporucam ich robit nasucho, ale do cesta (vajcia, mlieko a muka) dat roztopene maslo, tak primerane vsetkeho.. na oleji priharaju, maju cierne okraje, na masle su ovela krajsie

avatar
evittam
25. feb 2019

@peter2404 Jj viem. Ale nebudem brat muzovi jeho palacinky ktoré robí ako pises.😉

avatar
kakali10
25. feb 2019

@vitez ja som skusala rozne recepty na bolonske ale tento sa mi zatial osvadcil najviac 🙂 velmi mi chutia a priatel sa ich tiez nevie dojest 🙂 https://www.mimibazar.sk/recept/17385/bolonske-...

avatar
0silvia0
25. feb 2019

@peter2404 ja davam olej do cesta, na panvicu len na prvu palacinku a mne nepriharaju. Ani moja mama take neurobi ako ja. Kedysi som davala maslo, ale mne sa podaria aj s olejom

avatar
reabullow
25. feb 2019

Podušíš mrkvu,pridáš mleté mäso,osolíš okoreníš,keď je mäso hotové pridáš konzervu morcadelly necháš cca 10 minút dovariť a hotovo😊výborný obed na svete

avatar
selest
25. feb 2019

Cibulu nadrobno poprazim na oleji pridam 500g maso a podusim -pusti stavu- tak 15 minut. Pridam sol mletu papriku cierne mlete korenie oregano tymian alebo bazalku podla chuti a zalejem 0.5 L paradajkovym pyre -niekedy dam dve a omacka je redsia ale je jej viac. Pretlaceny cesnak ja davam aj 5 struckov ale staci aj menej podla chuti. Lyzica cukru ak treba aj viac-lebo paradajky su kysle-a varim asi 40 min

avatar
majulino
25. feb 2019

Opraz cibulku, pridaj nakrajany cesnak narychlo opraz, dalej pridaj mlete Mason restuj ho za staleho miesania, k orestovanemu masu pridaj konzervu paradajok(mozes AJ sampiony, kukuricu a cervenu fazulku v par. Omacke) zakri a dus. Nakoniec este pridaj prelisovany cesnak. Ochucujem solou, korenim bazalkou a oreganom. Ak neviem poriadne dochutit pridam jeden zeleninovy bujon. Tuto zmes pouzivam na spagety ale AJ ako prilohu k ryzi kde uz na naservirovane jedlo pridavam lyzicu bieleho jogurtu

avatar
renirv
25. feb 2019

Cibulka, maso, pridat cesnak, cerstve paradajky a krajane paradajky z plechovky 🙂