Recept na taliansky zapečený rohlík
Nemate nahodou niekto recept na zapeceny taliansky rohlik? Volakedy davno to predavali v rychlom obcerstvení, stankoch... spomenula som si na to a velmi rada by som to urobila... bol to rohlik-bageta na tom bola nejake zmes a na to syr a bolo to zapecene nejak... velmi prosim napiste mi recept...ďakujem
@marca12 nie je to presne zapekačka...ono to bol rozrezany rohlik alebo bageta na tom bolo nieco natreté a na tombsyr a zapieklo sa to. Myslim ze tam bola aj kukurica..
Taliani zapekaju panini a plnia vselicim
@marca12 dakujem ale hliva tam nebola..toto nie to myslim.. to nols nejaka mäsova zmes ale pašteta ale take niečo
Predávalo sa to na viacerých miestach? Že či to nebola len nejaká špecialita vášho bufetu... lebo mne to teda nič nehovorí a zrovna som u mamy, tak som sa aj jej spýtala, či to niekedy počula a tiež nič 😅... ale keby som mala hádať podľa toho, že talianský, tak nebolo na tom niečo na štýl bologneského ragú? alebo rozdrobená opečená talianska klobása mi napadá...
@marca12 zapekanka - to bolo genialne jedlo 😀 ❤️
@andika12345 masova mes mohla byt
salsiccia , ja ju milujem.
@lindous predavali to na viacerych miestach...rychle obcerstvenie... boze ale ta chuť...mňam..bolo to 80-90 rokoch..potom som este 1x jedla nejaku napodobneninu ale to uz nebolo ono...
Podľa mňa to bolo kadečo, možno syr, šunka, poliate kečupom a zapečené.
@lindous možno to bolonejske ragu...to mi dost pripomína to konzistenciu...da sa kupit hotove niekde nech to vyskusam s tym...
@andika12345 Nájdeš všelijaké v pohároch aj konzerve, ale skúsenosť, že ktoré je dobré nemám, ja robím doma
@lindous tak urcite domace je domace...len sa mi nechce zatial s tym robit pokial neviem ci je to ono...ved tak kuknem v obchode nieco...dakujem kazdemu za napady 🙏⚘️🍀

@andika12345 Myslis zapekanku?