icon

Recepty a tipy na používanie domácej pekárne

lodia
8. mar 2007

Ahojte devy!

Nemate skusenosti, ci zaujimave recepty s domacou pekarnou?..vcera mi pribudla v kuchyni domaca pekaren..dakujem za tipy a dobre rady, ktore sa u vas isto najdu..zaujimaju ma rozne druhy chlebov, ale aj kolacov..dakujem 😵 😵 😵

martinaema
20. mar 2009

náhodou to je móóóc fajné cesto, ale aj je stým fajne veľa roboty. Ja ho mám z dámy, robila som croissanty. Výborné, ale len veľmi príležitostne, je to babračka. Mamina má zlepšovák, ona to maslo nedáva celú kocku, ale šupne ho do mrazáku a potom na ten plát cesta nastrúha 😉

jajax
21. mar 2009

nika dik ale asi to nebude celkom ono.nevadi budem hladat dalej 😎

petusaaa
21. mar 2009

martina, tak to asi len ja som divna 😅 ale robila som ho prvy krat, tak to nezavrhujte 😉

nika07
22. mar 2009

jajax, ked nájdeš podaj link, ja vyskúšam ten čo som poslala 😉

pekný zvyšok víkendu

jajax
22. mar 2009

nika dik tiez som nasla nieco tak potom dam vediet

libka1
23. mar 2009

jajax, ten chlieb s tym pivom bol top co som doteraz piela 😉 dakujem, akurat miesto rasce som dala lan, lebo som zistila ze nemam rascu celu doma 😅

matica2
23. mar 2009

ja tiež ako som skusila dat do chleba namiesto vody pivo tak už ani iný nerobím. 🙂 🙂 🙂

alami
23. mar 2009

baby a nie je to tam cítiť? ja pivo totiž neznášam...smrdí mi a nechutí ☹ 😖

libka1
23. mar 2009

vobec, ani netusis ze tam je pivo, do tohto isiel dokonca ocot, ja som sa skor bala toho a nic, perfektny aj chutovo, aj fajnovo chrumkavy, mnam 😵

matica2
23. mar 2009

keby si nevedela že je tam pivo tak nezistíš 😉

jajax
23. mar 2009

som rada ze chutil aj u nas je najoblubenejsi 😝

jajax
23. mar 2009

tak som dnes robila trdelniky su super a mala som taku fajn vychytavku.muz mi narezal rucky z metly(nove) na sirku pekaca,ja som ich obalila alobalom a na kazdu som natocila dva trdelniky,kazdy z ineho konca.v strede bola medzera takze sa mi to dobre drzalo aj stahovalo dole.tie prve neboli najkrajsie ale nabuduce to urcita bude lepsie 😀 😀

micanek
23. mar 2009

Ahojky Holky.
Potřebuju radu. Jsem kuchtička na hov.. ...Koupila jsem si domácí pekárnu a chtěla bych udělat sekanou. poradíte mi jak na ni , krok od kroku a jaký program?

jajax
24. mar 2009

micanek chod na dama.cz klikni na domaci pekarny,nalavo recepty,hledani,vypis slovo sekana,klikni najdi a objavi sa ti niekolko receptov.potom uz mozes len vyberat ktoru urobis.nech sa ti dari a ozvi sa ako to dopadlo.

micanek
24. mar 2009

jajx ...díky skusím am čučnout

vesi
24. mar 2009

jaja, som rada, že sa trdelníky podarili 😀

veronkaj
26. mar 2009

ahojte, aj ked som tu dho nebola, občas kuknem prečítam ale nestíham,

predstavte si, moja dcéra - bude mať 13 je s pekárňou veľká kamoška, chlieb pečie bežne a včera dala urobiť kokosovú bábovku , no podarila sa jej skevele.

no mám doma fajn pomocníčku.

takže hor sa piecť.

jajax
26. mar 2009

veronka tak taku pomocnicu ti mozeme len zavidiet 😅

liana
27. mar 2009

babulky, kúpila som v Bioparku hotové zmesi do pekárne a svokra ma nastrašila že z hotovej zmesi sú chlebíky velmi tvrdé, čo je na tom pravda?

jajax
27. mar 2009

nie su tvrde skor mi pripadaju penove a nam nechutia.ale kolko ludi tolko chuti.musis len vyskusat.

roasha
27. mar 2009

ja som sa napr.ulakomila kupit na skusku hotovu zmes v Lidl/domaci chlieb/,a je to podla mna tiez"humus kentus"

matica2
27. mar 2009

ja som tiež skúsila hotovu zmes ale mi nechutil. radšej si nahádžem do pekárne čo mam rada. 😉

bezaz
27. mar 2009

babule, nechce sa mi hladat, su na dame aj nejake dia recepty? akosi moj gestacny diabetes uz nie je gestacny, ale diabetes ostal 😝

jajax
28. mar 2009

bezaz napis do vyhladavania slovo dia-ale je tam len zavin a babovka.

jajax
30. mar 2009

vcera som robila marlenku a dala som urobit cesto do pekarne.za chvilu bolo hotove a usetrila som si kopu roboty.ten kto vymyslel pekarne by mal dostat nobelovku 😀 dala som aj foto na salema ale uz len posledny kusok lebo sa po nej lena zaprasilo.mnam 😝

matica2
30. mar 2009

jajax ja som tiez robila marlenku ale som si vravela ze nikdy viac lebo sa my nedalo cesto vymiesit tak som potom len namrvila na plech a pozatláčala. chutovo bola mnam. ale ma nenapadlo dat to do pekarne. 😉

petusaaa
30. mar 2009

marlenka je genialny recept 🙂 😀 a ja robim v pekarni aj cesto na medovy kremes, lebo to sa tiez blbo miesi 😉

jajax
31. mar 2009

raz darmo pekaren je genialny vynalez.akurat ze stale peciem a potom to musi aj niekto jest.a nasledky su jasne 😀 😀 😀

bezaz
31. mar 2009

tak my sme museli pecenie obmedzit koli mojej cukroske, ale chlebik ficiiii 😀

wighy
31. mar 2009

ahojte

jaja ta marlenka vyzera uuuzasne mnaaaaam daj please recept 😉