icon

Recepty od A po Z, nápady a rady do domácnosti

mukky
13. mar 2009

Ahojte,mate nejake dobre recepty,vychytavky,rady ci len chut sa porozpravat o domacnosti a vselicom moznom?Tak sup sem... 🙂

mukky
autor
30. dec 2009

boze ze sme mali teraz slimakov to je to iste tam malo byt

apna
30. dec 2009

mukky zdzubala si ho,ale si sa potesila nie 😉 no vidis,ako na teba mysli,zlaty je...

apna
30. dec 2009

mi smiesno z malej,ona ked kaka,tak sedi na zemi a sa tak nahne doboka a tlaci 😀 😀 asi kupim nocnik a budem ju davat uz ,ked bude tlacit 😀

mukky
autor
30. dec 2009

teraz je v posilovni som mu uvarila taku dietku chcel nejake cestoviny...cibulu orestovala na mesiačiky,pridala kukuricu,brokolicu,cesnak nakrajala..podusila,podliala trosku vodou a pridala koreninky ako cervenu papriku mletu a bylinkovu sol..
uvarila cestoviny farfalle,pridala to tam vsetko a premiesala s kyslou smotanou,tak to ma rad....a nato si da este tvrdy syr..nevie ze som mu varila 😀
fajne to je len noc pre mna,ja mam radsej s kuracim maskom alebo aspon so sunkou 😀

mukky
autor
30. dec 2009

som napisala ze malemu sa pacilo na lyzovacke 😀 ,staremu 😀

apna
30. dec 2009

mukky masko by si chcela,hej?tak sa potesi...

apna
30. dec 2009

mukky pochopila som 😀
ja neviem,este co urobim..idem dozadu pohladat recept ,co si davala so smotanou a cibulou -kuracie v rure...
ked mala zaspi,tak urobim,dam si kavej,este som nemala a ulozim hracky,lebo tu je otras.
laura vstala pred deviatou a po unave ani naznak...

mukky
autor
30. dec 2009

teraz dosiel sa budete rehlit som objednala eroticke katalogy a ide kuknut.. 😀 ja viem co to je 😀

apna
30. dec 2009

ani ovocie mi nejak nechc jest,rano som jej davala hrusku s bananom,par lyziciek zjedla,teraz polievku z karfiolu,zemiaku a pohanky,tak pojedla,ale tri hodiny ju jedla a nie velmi jej isla 😠 uz vymysla..a ani maso mi nechce jest,ked jej dam lyzicu s masom,vypluva a dalsiu nechce..ale ked zisti,ze tam nie je,tak zje..

apna
30. dec 2009

ty si objednala a manzel pozera ich?ci ty?
no tak to sa si zdrzite pri tom prezerani 😀 😀

mukky
autor
30. dec 2009

dosiel a zo schranky doniesol baliky... 😀 som objednala katalogy eroticke hracky pre dospelych a bielizen...a som vedela ze k tomu zadara posielaju tangáce eroticke,tak aj na jeho meno a na moje katalog a mam 2 eroticke tangace 😀 ,super su,zadara 😀
uz aj ta knizka nabozenska mi dosla..dam babke dnes..ideme na chvilu a aj na nakupy,som leniva,som nebol auz tyzden v obchodoch 😀

mukky
autor
30. dec 2009

aaale,jeho take nebere 😀 ,ani poriadne nekukol na to,ale su tam aj chlapi tak idem omrknut 😀

apna
30. dec 2009

mukky nie ze sa zmylis a das babke katalog 🤐 😀
aj my pojdeme,ked mala vstane..este ani nezaspala..
ok,idem ja do kuchyne,vecer nakuknem

mukky
autor
30. dec 2009

. 😀 😀

mukky
autor
30. dec 2009

ale ostan,co len furt pri hrncoch budes?? 😀 😝

mukky
autor
30. dec 2009

moj uz sa najedol stary,chutilo mu...
taze zajtra nevarim nic,mm bude na 12-tke...takze len nieco suche bude ako chlebicky a podobne..a ani to nechcel,je obzraty 😀
a pozajtra ma volno,tak si nieco ukuchtime...nieco nove chcem robit..povodne som chcela bravcove rezne,ale asi nie...masko mam uz naporcovane a zamrazene...pokukam nejake recepty..
uz si ani nejdem lahnut,maly za hodku vstava..
treba mi ist do sprchy,vlasy umyt,make up urobit.. 😝

pancake
30. dec 2009

linka dik tie syrove kosicky vyzeraju dobre. vyskusam. 😉

no ja prave ze tie natierky robim casto a nezda sa mi to ako nieco extra na silvestra. pojdem vyskusat ocka a spravim oblozenu misu. uvarim rano udene, kupim 3-4 druhy syra, olivy mam, uhorku a papriky mam vsetky farby, tak nieco z toho. a poobede uvarim vajicka, salamy mam a tak asi len z toho nieco. no tiez nic extra ale nikto mi ziadny lepsi napad neponukol, tak bude klasika. 😠

mukky
autor
30. dec 2009

ahojte,my sme dosli domov pred 22 hodkou 😝 ..boli sme na nakupoch a ma uprosili nech maleho nechame u prababky...tak tam bol a potom siel ku babke 😀 ,nerada som bez neho..ale ani nechcel ist domov..a prvy krat plakal ked dedko isiel von so psom za nim a potom ked babka zavrela dvere na vytahu 😀 ☹ ,bolo to take dojimave..a za mamou ta čo stééé,vobec neplače 🙄 ,len za ockom 🙄 ,ja som s nim stale a nikam od neho neodchadzam 😀

apna
30. dec 2009

mukky to poznam,aj moja,ked pridem z roboty,da mi pusu a nic...len niekedy sa tesi,ze na ruky a je mazkava...ale niekedy nic,akoby osm tam bola cely den...
aj my sme sa boli poflakat,to je des,ked ma p volno,len chodime kade tade a miname 😝

akurat peciem rozky z listkoveho,zajtra sa mi nebude chciet-s orechami,makom a nutelou...

pan date si klasiku a bude dobre 😉

mukky
autor
30. dec 2009

ap ahoj..ani sa mi nechce pisat,zase mi je taka strasna zima..uz asi 3 tyzdne niekedy vecer ma to chyta a citim sa na chorobu potom 😝

mukky
autor
30. dec 2009

fuj ja uz nemam na ziadne jedlo chut 😝 my ani vela nejeme s mm...vsak este z vianoc ostalo 😝 ,ja rano jogurtiky,potom ovocie...sem tam nejake jedlo 😀 ,mozno keby som jedla normalne,by som nepriberala tak 😝 nmo a sladkosti trochu 😔 🤐

mama.wolfka
30. dec 2009

ahojte 😀

mukky daj si vtedy lipový čaj, vraj prehreje
tata mi kúpil pred vianocami takú flísovú súpravu, že gate a mikina a keď mi je večer zima, tak si dám tie gate a je lepšie, ale na nohy si niekedy dám hrubé podkolienky + ešte ponožky
súprava je ružová, tak som jak prasiatko v tom 😀 😀 😀

my zajtra budeme mať pečené mäso - ja krkovičku a mm karé, dusenú kyslú kapustu a knedľu
tiež sme už objedení všeličoho

mukky
autor
30. dec 2009

ahoj 😀 co ty tu?skoro mi oči vapadli v taky čas 😀

mukky
autor
30. dec 2009

😀 😀 tha mi ho pošli,si mysliš ze mam doma lekáren či co? 😀 😀
mam rozne ine.bylinkove.ovocne ale zrovna ten nemam 😀

prepac ale na to vobec nemam chut,tak ma ani nepozyvaj,hej? 😀

mama.wolfka
30. dec 2009

veď vieš 😒 ale snáď dnes už finito bude

potom budem po nociach buď vyspávať alebo surfovať 😀

mukky
autor
30. dec 2009

alebo sexuškovať 😀

mukky
autor
30. dec 2009

wolfka ale mne neni taka zima ako zima.. 😀 😝 ,to je taka zimnica ze ked si dam aj 6 paplonov stale mi je zima 😝

a hlavne ze von som isla s mokrymi vlasmi,klasika u mna..botasky,podpira a sveter a kozenka skoro letná 😝

mukky
autor
30. dec 2009

apna zasranka jedna malá drzá 🙄 ,sa clovek potesi ze ona daco napiše,lebo stale len sexuje alebo pri hrncoch je 🙄 a ona zdrhe vzdy na hodiny 🙄 a čakaj ju 😠
prdlajs,uz jej nebudem odpisovaťbasta,dohovorila som 🙄

mukky
autor
30. dec 2009

a čo tak si dať toto hriato???
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=18200

bebebebebeé,lenze ja nepijéééém 🙄 a solm v rici 😝 ,bude mi zima,tak mi treba 😝

mukky
autor
30. dec 2009

fasa mi ide,aspon stiham po sebe citat prispevky 🙄