icon

Recepty od A po Z, nápady a rady do domácnosti

mukky
13. mar 2009

Ahojte,mate nejake dobre recepty,vychytavky,rady ci len chut sa porozpravat o domacnosti a vselicom moznom?Tak sup sem... 🙂

mukky
autor
18. jan 2010

nikki ahoj,čo vsetko ste pokupili?? 😀

nikollette
18. jan 2010

Ahoj...

No zase lego duplo boli 50% akcie. Ale regále úúúúúplne prázdne. Tak som zobrala len co ostalo.
V sietti tesco su 50% zalvy na lego.
Pred 3týždnami sme kupili policajnu stanicu duplo za 27eur (už bola zalcnená z 33)
a teraz bola za cca 15eur 😠 ale vypredaná... vsetko vypredané.. ludia inak pobrali to lego....
Malému oblečko, ciapku, tepláky, knižku, takého psíka v dráčiku, co sa hýbe šteka, slintá normálne vodu a tak..
A véééla, potravín, malému zásobu jogurtov (cca 40ks) ja vzdy naraz kupujem sa mi nechce po jednom dvoch jogurtoch nakupovať 😅
Výživy, cajíky,....
Boli sme sa najesť, a len taký výletík sme si sparvili, poprechádzali sa a tak...
nekupovaliu sme toho vela...

Akú tému si myslela, že je taká hrozná, čo si spomínala v netabulkách?

vinifera
18. jan 2010

Všetko vidím 😀

nikollette
18. jan 2010

Vini 😕 😅

mukky
autor
18. jan 2010

caute kua to preklikavanie ma sere 🙄 aj to natahovanie kona 😠

vini a nikol ,milka 10 stran dozadu nieco strasne....

nikollette
18. jan 2010

v jej téme 10 strán do zadu?

mukky
autor
18. jan 2010

igen ale staci len milka prispevky

pancake
18. jan 2010

mukky co si si to dala za motto?
depresivne 🙄
ako sa mas. idem ta len pozdravit a uz som prec. mam toho vela. 😢 😢

mukky
autor
18. jan 2010

mam sa super ..
depresivne? 😀
a ty ako?

nikoll uz si čítala?? 😨 😕
vini?

apna si chora? ☹ ☹ som pozerala dnes aj vcera na tvoje fotky mala taka krasavicka je zlatá 😀 ,nemas nove fotky nejake?za nevestu ju chceme 😀 😀

apna
18. jan 2010

cawte 🙂
nie,nie som chora,preslo ma to,super hlavne kvoli malej,istoby to odo mna chytila 🙄
hej dik za malu,musim jej ofinu ostrihat,lebo uz ma dlhu,tiez nej urobim kazisveta mam pokoj 😀

ako sa mate baby?my ok,boli sme sa pohrat s petkom trosku,p ma poobednajsie,neznasam,ked poobede robi..
som chcela ist do obchodu dnes,ale zabudli sme,ze kociar je v aute 😝
co ste porabali?
my sme vcera ku veceri sli na bowling,dobre bolo,len za malou trebalo lietat 🙂a potomsme sli do mc onaldu a dala som si velky burger a hranolky 😀ale dnes pokracujem 😝
mukky ty ako sa drzis?

niki ty iez si taka nakupna maniacka ako mukky? 😀a asi mame rovnaky vkus,tiez sa mi straaasne paci Vin 😉

apna
18. jan 2010

zuzka ani ja ti neporadim,neviem ake rozky,ja robievam len z liskoveho cesta

mukky
autor
18. jan 2010

apna ahoj...super ze si zdrava..na stv 2 ide slovensky film co nepoznam a gadzuju o dusu tam 😀
nevychodnarom titulky treba asi 😀

ja som si dnes kupila len 2 lesky a tiene opať 😀 🤐 take peknucke vsetko 😀

no ja - 1,5 a sa velmi divim lebo aj ten hamburger bol na narodky a hranolky ,kola a aj 2 dni rezne,kasa,tatarska a salat zeleninkovy a aj sladkosti 😀
ale pokracujem aj ja..som si povedala ze na to nemyslim co som jedla a ide to...zajtra dietnejsie opat...ovoccie,zelenina..nejaky toust s palivou pomazankou..

apna
18. jan 2010

och ty s tou drogerkou 😀
aj ja nemyslim a dem dal,tiez mi ukazuje tak istto vaha ako predym...keby sa dalo rychlo schudnut vela,ma to nebavi,chcem sa najest poriadne 😀 fajny chlieb s cibulou 😝 mnam 😀

apna
18. jan 2010

och jak ma sere stary,este tm je to kuracie,co som minule robila,ho raz jedol a teraz som mu dala,tak on nebude toto jest 😠
ta si vajicka robi..ochhhh.
hej ,prepla som 😀

mukky
autor
18. jan 2010

prazenicu ci omeletu si robi?no a ake bolo to masko ved take fajne vyzera byť..juj mu odkaz naj dojde ja ho dam do laty 😀 😀

apna
18. jan 2010

nie,volske oka 😀 mnam jak slintam 😝
trebalo by ho prevychovat sakra
kolac som robila,ten co som davala link,vies..ani sa ho nedotkol,lebo v strede su piskoty namacane v kave 😀 keby nevedel,zjedol by 😠 pol plechu som dala segre a zvysok vyhodim 😠 lebo uz od soboty a nikomu sme neodniesli 🙄

mukky
autor
18. jan 2010

dnes odchadzam z kona skor,idem kuk nejaky film..a neviem kolko zajtra maly bude spat lebo od vcera vecera sme bez dudiny a chyba mu...a dnes spal cez den len 1,5 hod,ale som nespala pri nom...ked som pri nom a sa budi urobim len čščščšččššššš a spí dalej 😀

moj manzel dnes bol púo uradoch za mna 😀 ma nastval a ja ze nikde nejdem tak isiel vybavovat rodicovsky prispevok 😀 ale mam cakat 10 dni ako rozhodnu,ale asi nemam narok,uz to tak vidim 🙄

apna
18. jan 2010

na to zvysenie?
hej aj pojdem este na bike a do vane si povegetit a pojdem spat,vcera som tiez s malou zaspala vecer,uz o siestej buntosila,sa normalne budi na mlieko 😝
to ja si bez dudy neviem predstavit ako by sme spali..mala tiez pospi dlhsie,ked s nou niekto spi

mukky
autor
18. jan 2010

hej..

som vcera nasla tuto stranku a este nepoznam a tááák som sa potešila ze som normalna nie krkavcia matka 😀 😀

http://www.choredieta.sk/index.php/vyziva-poruc...

apna
18. jan 2010

hm,neskor pocitam,budem mudrejsia zas 😀

mukky
autor
18. jan 2010

si mudra,neboj 😀

nikollette
19. jan 2010

Mukky idem kuk čo myslíš, furt som nič o 10strán dozadu nenašla 😕
daj link do IP 😉

Apna, no som strááášny nákupný maniak 😀 😀 😀
čo už somnou... každý má nejakú neresť 😅

No hej, Vin je fešáčik namakaný 😉 😵

nikollette
19. jan 2010

mukky, to čo ťa tak zhrozilo sa ale netýkalo tentokrát stravy, nie???

mukky
autor
19. jan 2010

ahoj,pisala som ti vcera ip ...a odpoved nemám 😒 😀

idem na to 😀

apna
19. jan 2010

cawes babizne 🙂
o akej teme o hovorite? 😕
mukky spis? 😀 fajne ti 😀 aj ja asi pojdem ku malej

malej som tobila polievku zo sosovice,cukety,zemiaku a trochy pohanky,normalne sa mi to vykaslala,vsetko pluvala na mna,opica MALA...v noci buntosila 3hodiny 😝 dala som jej hippku
surne mi treba ist na nakup,nemam nic doma normalne 😀 p je na poobednajsej,doobedu najak nestihame,asi pojdem s malou taxikom,vonku je hrozne sychravo,hmla 😝

apna
19. jan 2010

niki som kuk album,maly je krasny,jake okale velke nadherne 😵 a ty si taka stihla,zavidim 😀 😀 😀

mukky
autor
19. jan 2010

čafte,pratala som a som len hodku spala a malý 2 🙄 nemá dudu ta už nespí 3 hoidky a viac 🙄 asi je cez den opať zuavediem 😀 😀 😝 či budem chodiť spavať večer s kravami?vlastne s kurami? 🙄

nikollette
19. jan 2010

Apna dakujeme 🙂

Vsak aj ty si kočka, tak isto ako tvoja malá. 😵 😵 😉
Nie som zas až taká chudá, mohlo by to byť aj lepsie 😝

adulik144
19. jan 2010

Ahojte
Vidim Mukky že si sa zacala trapit s odučanim od dudy,ťažke obdobie.Nastastie už to mame za sebou a dudu vymenil Ježiško za darčeky 😀 . Ešteže Lucia dudel vobec nechcela chytit a to sa babky a tetky fakt snažili.
Sa mate babizne mna vsetky peňažne zlepsenia obišli-ked sa narodila Lucia,tak som nedostala zvyšený prispevok pri narodení dieťaťa,vtedy to bolo len pre prvorodičky a teraz ma obišiel aj zvýšený rodičovský príspevok.Stavím sa, že to upravia na tri roky a moja Lucka už bode mať oslavu troch rokov za sebou 😉
Ako sa vam dietuje? Davate sem same dobre recepty a ak ich aj robite,tak pomoc.To by som nemala šancu-nepapat. Tuho som rozmyslala nad tymi bananovými šiškami a asi ich budeme robit v nedelu u rodičov,tam mam šancu odolať a nedať koštovku 😎
A k vareniu zajtra mam na plane špenátový prívarok s vajcom na tvrdo a zemiaky.Pre mňa mňamota

majaxy
19. jan 2010

Ahoj mukky. Je to len obyčajne mleté mäsko môže byť aj bôčik, trochu ho posolíš a pridaš zhruba tolko syru na struhanie ako mäska, Však syr pridavas postupne, vtláčaš ho do mäsa aby sa dostal vsade a až potom to cele zmiesiš, urobíš placky ktoré obaluješ vo vajci a struhanke, a vysmážaš. Vysmážane zvyknem ukladať na pijavy papier. Je to podobne?