Este mi to neda.Esteze su ti tatinkovia, len skoda ze ten moj my moze zobrat rano malu len cez vikend a to sa mu vačšinou nechce, lebo makal cely tyzden a potrebuje sa dospat. (Ja som predsa na materskej DOVOLENKE!!!Stale doma a len sa prechadzam po ulici a nenarobim sa- oooch ty chlapi). Ja som to mala tiez takto ze Lucka zaspala a po pol hodine pravidelne mraucala dala som jej cajik a spala dalej. Teraz sa uz zlepsila.Zaspava pri caji a spi mi tak do 3 dame mliecko a potom uz az rano o 6.
no my sme museli kupit este jeden :-S ,lebo tamten mal len letnu striesku chicco a bola este zima a do vanicky sa uz nezmestil..inac ani ja by som nekupovala,niekto ma aj 7,8 krat vymeneny pri jednom babu =-) 😃
som ho aj chcela predat ten chicco,a nepredal sa mi,tak si ho necham pre druhe a je to..
som ho aj chcela predat ten chicco,a nepredal sa mi,tak si ho necham pre druhe a je to..
mame odstaveny v pivnici.. som kupila taky lahky
http://www.babymania.sk/index.php?lang=&l=s&p=_...
no taketo daco, ale v takej hnedej farbe, sice muz tvrdi ze je to siva a svokra ze strieborna, ale ja furt hudiem ze je to hneda 😃
http://www.babymania.sk/index.php?lang=&l=s&p=_...
no taketo daco, ale v takej hnedej farbe, sice muz tvrdi ze je to siva a svokra ze strieborna, ale ja furt hudiem ze je to hneda 😃
moj p ma v robote prestavku kazdu hodinu a zo zaciatku mi vzdy vyzvanal,az na nervy.teraz uz tak 2krat za smenu
my pozerame nejake dvd komediu,laura nespi,dnes je jak z divych vajec,plna zivota.sme bolui u segry,zajtra iodu na holiday do turecka,jak im zavidim,my toho roku nikam,lebo s malou nechcem este.
mukky,vy teraz prvykrat s malym?
my pozerame nejake dvd komediu,laura nespi,dnes je jak z divych vajec,plna zivota.sme bolui u segry,zajtra iodu na holiday do turecka,jak im zavidim,my toho roku nikam,lebo s malou nechcem este.
mukky,vy teraz prvykrat s malym?
lumi pekny 🙂
apna prvy krat..ja som velmi nechcela ale manzel uz potrebuje vypnut z roboty..dost tazko robi
ano,prvy krat ideme,dufam ze nebude problem,aj ked mam strach z cesty..taki vodici bezohladni,vsade same nehody,toho sa bojim..za 7 hodin by sme tam mali byt,pojdeme cez noc
my sme neboli ani na svadobnej ceste a na dovolenke sme sami nikdy neboli :-p ,a to sme spolu dlho
apna prvy krat..ja som velmi nechcela ale manzel uz potrebuje vypnut z roboty..dost tazko robi
ano,prvy krat ideme,dufam ze nebude problem,aj ked mam strach z cesty..taki vodici bezohladni,vsade same nehody,toho sa bojim..za 7 hodin by sme tam mali byt,pojdeme cez noc
my sme neboli ani na svadobnej ceste a na dovolenke sme sami nikdy neboli :-p ,a to sme spolu dlho
hmm, ja by sla tiez na dovolenku.. ale sme sa so starym dohodli ze az na buduci rok k moru.. dnes sme sli autom 3,5 hodiny, maly spal z toho dve, a potom sa zobudil a chudak bol nervozny z toho ze musi sediet a byt priviazany.. a navyse som ho trikrat prezliekala, lebo bol spoteny a to aj napriek tomu ze mame klimu.. no hrozny cas bol dnes na cestovanie..
takze dovelenka toho roku = tyzdenu jednej starej mamy a tyzden u druhej.. 😃
takze dovelenka toho roku = tyzdenu jednej starej mamy a tyzden u druhej.. 😃
som si vecer vybrala palette sampon ze si dam na vlasy ale uz na to kaslem :-p
babyyyyyy,ja asi nedam na den narodenin mojmu malickemu nic,az neskor 😞 ,myslite ze to vadi..??
lebo vcera si segra prisla odomna nieco pozicat a sme sa bavili len tak medzi dverami a ja ze chcem malenmu kupit odrazadlo alebo bicyklik ci nieco podobne a ona ze nemam kupovat ze mu kupili uz nejaku motorku..a ja ze idem tortu kupovat no a ona ze mamka urobi urcite pre drobca,no a aj svokra ide dat urobit a ze naco mi tri
:-p ,no tak rozmyslam ze co este podostava..lebo neviem..tak ci nemam pockat co dostane a potom pojdeme do madarska a tam mu kupim co by sa mi este pacilo pre neho..nechc mu nekupim teraz ieco a nahodou to dostane,co stym potom..co vy na to???ved si ho vystiskam a vybozkavam..
babyyyyyy,ja asi nedam na den narodenin mojmu malickemu nic,az neskor 😞 ,myslite ze to vadi..??
lebo vcera si segra prisla odomna nieco pozicat a sme sa bavili len tak medzi dverami a ja ze chcem malenmu kupit odrazadlo alebo bicyklik ci nieco podobne a ona ze nemam kupovat ze mu kupili uz nejaku motorku..a ja ze idem tortu kupovat no a ona ze mamka urobi urcite pre drobca,no a aj svokra ide dat urobit a ze naco mi tri
:-p ,no tak rozmyslam ze co este podostava..lebo neviem..tak ci nemam pockat co dostane a potom pojdeme do madarska a tam mu kupim co by sa mi este pacilo pre neho..nechc mu nekupim teraz ieco a nahodou to dostane,co stym potom..co vy na to???ved si ho vystiskam a vybozkavam..
Začni písať odpoveď...

Odošli
inak mi uz laura pospi aj do rana niekedy,ked ide neskoro spat,t.j okolo pol jedenastej,pospi do siedmej,osmej.inak tiez zaspava okolo osmej,deviatej,ale ona pospi pol hod a potom sa asi dalsich 45min.budi,musim ku nej kazdu chvilu behat,davat dudu a tak.ale ked ide neskoro,tak nie,spi uz riadne.dakedy to je nervy vkuse ku behat.keby som lezala kolo nej,tak by spala.ona si vybera dudu,s rukami naraba a nemoze tak spat.ked som pri nej,ju drzim za rucky a haja