icon

Recepty zo špaldovej múky

miska212
20. apr 2013

Milé maminky, ak máte odskúšané recepty (palacinky, muffiny, koláče....) zo špaldovej múky, tak sem s nimi 🙂 Chcem z nášho jedálnička vylúčiť bielu múku a verím, že si tu nájdu inšpiráciu aj ostatné maminy 😉

Strana
z2
sirinka
5. dec 2013

@wweronique ja zvyknem miesto slnecnicoveho pouzit mazola kukuricny

tinka1411
5. dec 2013

@standu dakujem

tinka1411
5. dec 2013

@wweronique dakujem,dakujem a bola by som vdacna za receptiky.

wweronique
6. dec 2013

@tinka1411 pošli cez IP mail....

tinka1411
8. dec 2013

Baby a pouzili ste uz carob?AK ano ako ste spravili polevu na cokoladu?dakujem

tinka1411
8. dec 2013

Baby a pouzili ste uz carob?AK ano ako ste spravili polevu namiesto cokolady?dakujem

drobec89
11. dec 2013

Ahoj vyskúšaj tieto Špaldové srdiečka zliepané slivkovým lekvárom
http://najrecept.sk/2013/10/spaldove-srdiecka-z... 🙂

hubecka
13. dec 2013

@wweronique prosím zaslať nejaké recepty na vianočné pečivo zo špaldovej múky.

Ďakujem

Hubecka

hubecka
16. dec 2013

helena0656@gmail.com
@hubecka

jazminn
16. dec 2013

ja som piekla kysnuté záviny makový a orechový a dala som komlet namiesto bielej múky špaldovú a boli výborné, oveľa ľahšie...

mimamimi
8. jan 2014

Môj tip je ultra jednoduchý a úúúúžasný. PALACINKY, na ktoré potebujete len špaldovú múku a špaldové mlieko, štipku cukru, keď chcete zdravšie, tak dajte fruktózu, premiešať a panvicu jemne pretreiť olivovým olejom. Palacinky sú chutné,takmer na nerozoznanie od klasických. Fakt super.

vjaja
8. jan 2014

@jazminn a ako si robila cesto, lebo ja som skúšala a cesto bolo strašne divné, nie také vláčne ako pri klasickej, bolo to tvrdé a suché a postup som dodržala, len múku som dala špaldovú ☹

jazminn
9. jan 2014

@vjaja neviem, kde chyba, moje boli normálne krásne nakysnuté len hnedé...

alzbetka2011
26. apr 2014

@cicimotinka palacinky sa vydarili 🙂 🙂. Dakujem

alzbetka2011
26. apr 2014

@miska212 ahoj. S touto mukou len zacinam 🙂. Plech som si vymastila aj vysypala ale obyc. Vyberovou mukou psenicnou. Mohla som aj tou spaldovou? A mozem to ovocie dat aj navrch? Nezadrhne sa mi to ? Dakujem🙂

edie63
26. apr 2014

Ja pouzivam spaldovu muku namiesto klasickej psenicnej uz davno a biely cukor sme tiez vyradili uz davno (pouzivam trstinovy, agave, pod.). Co sa tyka receptov, vsetko robim tak ako predtym, len nedam bielu muku ale spaldovu, nepotrebujem specialne recepty. Mnozstvo davam rovnake, prip. menej, ak vidim, ze cesto je hustejsie alebo dam viac tekutiny. Zatial sa mi podarilo vsetko co som robila.

alzbetka2011
26. apr 2014

@miska212 kolacik je supeeeeeer 🙂 🙂 🙂

mamina1971
16. máj 2014

@kvetinka211 Aho ja robim palacinky z ryžovej muky

martaniana
18. jún 2014

Ahojte baby, som tu nová 🙂 tiež chcem prejsť z bielej múky na špaldovú, ako väčšina píšete tak stačí miesto bielej dať všade špaldovú?? ten istý pomer?? a ražnú múku a pšeničnú celozrnnú konkrétne do čoho používate? ďakujem moc..bo som z toho.. 🙂

lulu33333
29. sep 2014

Ja som včera robila tento stúhaný tvarohový koláááčik, bol super 🙂
http://www.fitrecepty.sk/recept/10-struhany-tva...

christopher8
8. jan 2015

Ahojte,nemáte náhodou niekto recept na tortový korpus zo špaldovej múky? veľmi by mi to pomohlo. ďakujem 🙂

alenah31
8. jan 2015

@christopher8 4 vajíčka, 4 PL špaldová múka, 4PL trstinový cukor, 1 ČL prášku do pečiva. Vymiešaš žĺtky s cukrom, pridáš múku zmiešanú s práškom do pečiva a do tuha vyšľahané bielka. Dobre zmiešaš a pečieš na 180 stupňov cca 20 minút najlepšie v silikónovej forme - klasickú musíš vymastiť a vymúčiť alebo použiť papier na pečenie🙂

christopher8
8. jan 2015

@alenah31 Ďakujem veľmi pekne 🙂

bebewewe
24. máj 2015

@miska212 mňaaaam receptík je super 👍👍👍

Strana
z2