icon

Rýchle recepty na pečenie na Silvestra

30. dec 2024

Ahojte poradte nejake lahke rychle nakolko budem v praci ale chcela by som daco upiect

evkamotka
30. dec 2024

Kup listkove cesto uz taky plat, vies spravit pizza slimaky alebo ked nahrubo potries maslom, cukrom, skoricou tak budu male skoricove jednohubky

nynia
30. dec 2024

sladké alebo slané? Každopádne rýchle sú napr muffiny ovocné alebo mrkové a čokoľvek z lístkového cesta - napr. pizza slimáci, štrúdľa.

biba_18
30. dec 2024

ja navrhujem čo @evkamotka - ale ak by to malo byť na slano, že slimáky, kúpila by som pizzové cesto, bude to menej mastné ...

akinomel
30. dec 2024

Mne napadlo vínové pečivo. Môže na sladko, aj na slanou: 30 dkg hladkej múky špeciál, 1 hera, 7 PL bieleho vína, 1/4 KL soli. Spracovať, v chlade stojí cca 1 hod. Vyvaľkáme na cca 1 cm, vykrojíme tvary podľa seba, upečieme pri 180°C do ružova. Ak chcete sladké, obalíme hneď v zmesi práškového a vanilkového cukru( stačí aj práškový cukor). Ak chceme na slano, pred pečením potrieť bielkom a posypať semienkami, soľou podľa výberu a chuti.
Mám aj recept na falošné lístkové cesto, ale to stojí v chlade cez noc...ak bude záujem, pošlem recept.

tanika
30. dec 2024

Ja chora aj manzel …. Dcera uz lepsie bola chora od zaciatku decembra mňa to chytilo od 23.12, katastrofa este nie som ok takze i nas budem rada ak uvaríme 😁

autor
30. dec 2024

@tanika tak skore uzdravenie ja som cely december bola na antibiotika este aj cez vianoce tak viem o com hovorite chvalabohu je to uz zamnou, no teraz to chyta priateľa aj maminu

andrea2667
30. dec 2024

Najrýchlejšia je trasená torta.

nikha2809
30. dec 2024

Kúp Minitky mrazené a upeč, aj ja tak idem spraviť, tiež zajtra pracujem
Mala som pôvodne v plane kysnuté pagáče ale kašlem na to

tanika
30. dec 2024

Ďakujem , veru tento krat sme mali ozaj čudne vianoce Keby sme nespravili stromček fakt horko ťažko dceru mam 17 ročnú a syna 22 ( už sme rozmýšľali ze ho 23.12. ani nespravime , ale nabrali sme silu s dcerou a urobili stromček ( 25.12. Ho nemdl ano kto zasvietiť co vsetci po izbách s čajom a liekmi na stole🙈nepozeram telku vianocne filmy ani nevieme že sú vianoce.