icon

Skúsenosti s Yummy boxmi

7. okt 2025

Máte niekto skúsenosť?
Ďakujem

peta2202
7. okt 2025

Teraz vidim na to vsade reklamu a sutaze a neviem co, ale ked tuknem, tak podla psc v mojej oblasti nedorucuju. Tipujem, ze je to len pre Bratislavu 😀

autor
7. okt 2025
@peta2202

Teraz vidim na to vsade reklamu a sutaze a neviem co, ale ked tuknem, tak podla psc v mojej oblasti nedorucuju. Tipujem, ze je to len pre Bratislavu 😀

@peta2202 Áno, tiež som našla zatiaľ iba BA, vyzerá to zaujímavo, preto som zvedavá, či to niekto reálne vyskúšal 🙂

janai1
7. okt 2025

No tak BA doručujú len Podunajské

Keď chceš raňajky tak fajn je ranecko.sk

gelory
7. okt 2025

A o čo tam ide? To sú naškatuľkované obedy aj večere alebo ako to funguje vlastne? 🙂

janai1
7. okt 2025

Aha, teraz pozerám, že existujú 2 firmy yummy box 😂 takže ktoré sa pýtaš? Raňajky či tie suroviny na jedlá?

autor
7. okt 2025
@janai1

Aha, teraz pozerám, že existujú 2 firmy yummy box 😂 takže ktoré sa pýtaš? Raňajky či tie suroviny na jedlá?

@janai1 Suroviny na jedlá 🙂

autor
7. okt 2025
@gelory

A o čo tam ide? To sú naškatuľkované obedy aj večere alebo ako to funguje vlastne? 🙂

@gelory Ak som správne pochopila, prídu ti presne navážené suroviny s receptom a ty si uvaríš 🙂

wikiwiki
7. okt 2025

@anonym_autor Tak to je také zvláštne 😀 Už keby sa rozhodnem pre takéto stravovanie, už by som asi chcela, aby to bolo rovno už aj hotové, neviem 😀

sajmi
7. okt 2025
@wikiwiki

@anonym_autor Tak to je také zvláštne 😀 Už keby sa rozhodnem pre takéto stravovanie, už by som asi chcela, aby to bolo rovno už aj hotové, neviem 😀

@wikiwiki ono je to možno super pre človeka čo žije sám, ja keď som mala manžela v zahraničí tak tiež bolo pre mňa komplikovanejšie si variť v takom malom, resp. kupovať suroviny tak v malom.