Skúsenosti s Yummy boxmi
Máte niekto skúsenosť?
Ďakujem
Teraz vidim na to vsade reklamu a sutaze a neviem co, ale ked tuknem, tak podla psc v mojej oblasti nedorucuju. Tipujem, ze je to len pre Bratislavu 😀
@peta2202 Áno, tiež som našla zatiaľ iba BA, vyzerá to zaujímavo, preto som zvedavá, či to niekto reálne vyskúšal 🙂
No tak BA doručujú len Podunajské
Keď chceš raňajky tak fajn je ranecko.sk
A o čo tam ide? To sú naškatuľkované obedy aj večere alebo ako to funguje vlastne? 🙂
Aha, teraz pozerám, že existujú 2 firmy yummy box 😂 takže ktoré sa pýtaš? Raňajky či tie suroviny na jedlá?
Aha, teraz pozerám, že existujú 2 firmy yummy box 😂 takže ktoré sa pýtaš? Raňajky či tie suroviny na jedlá?
@janai1 Suroviny na jedlá 🙂
A o čo tam ide? To sú naškatuľkované obedy aj večere alebo ako to funguje vlastne? 🙂
@gelory Ak som správne pochopila, prídu ti presne navážené suroviny s receptom a ty si uvaríš 🙂
@anonym_autor Tak to je také zvláštne 😀 Už keby sa rozhodnem pre takéto stravovanie, už by som asi chcela, aby to bolo rovno už aj hotové, neviem 😀
@anonym_autor Tak to je také zvláštne 😀 Už keby sa rozhodnem pre takéto stravovanie, už by som asi chcela, aby to bolo rovno už aj hotové, neviem 😀
@wikiwiki ono je to možno super pre človeka čo žije sám, ja keď som mala manžela v zahraničí tak tiež bolo pre mňa komplikovanejšie si variť v takom malom, resp. kupovať suroviny tak v malom.

Teraz vidim na to vsade reklamu a sutaze a neviem co, ale ked tuknem, tak podla psc v mojej oblasti nedorucuju. Tipujem, ze je to len pre Bratislavu 😀