icon

Smoothie

sirinka
23. jan 2015

Ahojte, zaujimaju ma vase osvedcene receptiky, ci uz ovocne, ale aj zeleninove, vhodne kombinacie. Samozrejme uvitam aj pripadne komentáre o ucinkoch vasich smoothie, ktory a kedy je dobre pit. Budem rada, ked sa s nimi podelíte 🙂

Strana
z2
domak2
23. jan 2015
sirinka
autor
25. jan 2015

smoothie pre celu rodinu:
2 zrele manga, 1 vacsie jablcko, miska malin, hrst baby spenatu a par listkov medovky, zaliate jablkovo malinovou stavou... mnam....

sugarfree999
17. feb 2015

Ja som experimentovala aj so "zelenými smoothie", čiže som tam pridávala aj listovú zeleninu. Kukni sem: http://anetagoesyummi.blogspot.de/2012/09/co-je...

lalinko2010
17. feb 2015

ahojte, aký mixér na smoothie používate? lebo viem že sú konkrétne na smoothie alebo či stačí klasický čo rozmixuje všetko, vďaka.

sirinka
autor
17. feb 2015

@sugarfree999 ja tiez pridavam listovu zeleninu, nie prilis vela, aby mi deti pili, zvyknem aj konopny protein.

sirinka
autor
17. feb 2015

@lalinko2010 ja som skusala s obycajnymi a nikdy to nebolo take prijemne na pitie. Kupila som radsej original na smoothie a vypijunmi aj deti, predtym nechceli.

lalinko2010
17. feb 2015

@sirinka presne tak som aj ja myslela, ale zaváhala som keď ho mali v Lidli za dobrú cenu, lebo na normálnom nerozmixuješ a odšťavovač je nič, štavu nechcem piť, ale celkovo zeleninu a ovocie....

sugarfree999
17. feb 2015

@lalinko2010 no odporucam ten na smoothie, aj ja ho mam, po slovensky neviem ako sa to vola, po anglicky je to "blender". Ide o to, ze je to ovela silnejsie a rozmixuje to i kocky ladu. A prave lad, resp. ine zmrazene ingrediencie zapricinia v smoothie taku tu skvelu kremovu texturu. Odporuca sa do kazdeho smoothie hodit cca 3 kocky ladu alebo zmrazeny banan (vopred si ho nakrajas na kolieska a zmrazis) alebo hrst ineho zmrznuteho ovocia. A ked to potom tym blenderom rozmixujes s tym cerstvym ovocim, vznikne ti uzasne zamatovy smoothie. Je to pecka 😀

aamelkaaa
17. feb 2015

Kremove smoothie aj vdaka bananu a avokadu. 🙂

sirinka
autor
17. feb 2015

@lalinko2010 neviem, aky mali v lidl, ja mam perfect smoothieg21, som s nim spokojna

lalinko2010
17. feb 2015

@sirinka no presne tento a ja som nekúpila, že šak na čo, ale verím že ho ešte dostanú...

lalinko2010
17. feb 2015

@sirinka nie tento mali, ale taký menší, červený, ale to bolo ešte minulý rok nejako na konci leta, to bol taký menší, červený...

lalinko2010
17. feb 2015

@sirinka to bolo niečo takéto SILVERCREST® Smoothie Maker SSM 180 A1

sirinka
autor
17. feb 2015

@lalinko2010 urcite, oni sortiment opakuju. Ja ocenujem velku nadobu, lebo robime rano smoothie pre celu rodinku, takze na jeden sup urobim pre vsetkych.

sirinka
autor
17. feb 2015

@lalinko2010 nasla som jednu recenziu v nemcine, celkom v pohode, ale ze problem je v umyvani. Kedze ide o srobovaci typ, tak ked das dole pohar zo smoothie, ostane ti spinavy spodok z nozmi a tie musis velmi opatrne umyvat, aby voda nezatiekla k elektronike...
http://www.dooyoo.de/standmixer/silvercrest-smo...

lalinko2010
17. feb 2015

@sirinka niečo podobné mali aj v lidli u nás, ale bol taký menší nie vysoký..

sirinka
autor
17. feb 2015

@lalinko2010 vsak to je presne on, co si mi dala jeho nazov aj cislo...

sirinka
autor
17. feb 2015

-

lalinko2010
17. feb 2015

@sirinka ale v lidli u nás mali taký inakší ako tento, presne ten istý link sme našli..

sirinka
autor
17. feb 2015
lalinko2010
17. feb 2015

@sirinka no nieco takéto to bolo, ale červené. keby také mali tak kúpim, lebo drobec asi nevypije ale ja hej...

sirinka
autor
17. feb 2015

@lalinko2010 neviem akeho mas drobca, ale preco by nevypil? Staci spravne nakombinovat?

sirinka
autor
17. feb 2015

@lalinko2010 pozeram, ze bude mat 5 rokov, urob mu sladke s malinami, jahodami bananom... Uvidis ako mu bude chutit.

lalinko2010
17. feb 2015

@sirinka budem musieť niečo také, zje ovocie ale toot by bolo lepšie, drobec ma 4,5 roka...

sirinka
autor
17. feb 2015

@lalinko2010 ja robim mojim take, zaklad davam banan a je to potom take jemnucke a kremove a vyberam sladsie ovocie, listovu zeleninu davam zase v trosku mensich davkach, nech prilis nesfarbi napoj, lebo deti aj to sleduju. Postupne sa nauci a vypije aj ine kombinacie. My pijeme smoothie rano nalacno ako prve jedlo.

lalinko2010
17. feb 2015

@sirinka Ďakujem za inšpirácie

fakegamecz
17. feb 2015
Používateľ fakegamecz je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od fakegamecz.

http://ikuchar.sk/?s=smoothie&s_submit= .. stačí si vybrať, všetky sú super 🙂

sirinka
autor
23. feb 2015

zacala som robit rastlinne mlieka a tie potom pridavam do smoothie... konopne sa chutovo relativne stratilo, makove bolo vyrazne, huste a vyborne, zo zvysku maku peciem prave zdravy kolacik a chystam sa na mandlove, som zvedava, ake bude, zvykla som kupovat v obchode, ae do toho pridavaju cukor 😠 ...

Strana
z2