Smotana na varenie v pudingu
Ahojte. Myslíte, že smotanu na varenie môžem použiť namiesto mlieka na puding? Zistila som, že jej končila záruka včera. Obed mám spravený, kúpila som jej viac, ako bolo treba.
Alebo mi, prosím poraďte, či sa dá dať do nejakého rýchleho koláča? Ale prvý mi napadol ten puding.
Ďakujem
Smotanu na varenie použi napr. do zemiakového prívarku, koprovej, chrenovej omáčky ap. Nič sa nestane. Do pudingu neviem.
Smotanu na varenie by som do pudingu nedala
Jasné, ja niekedy prilejem aj zo šľahačkovej smotany trochu do pudingu. A nemám to zo svojej hlavy, ale jedla som výborný smotanový puding z obchodu.
@lukbe to je dobré riešenie, ale vravím, mám navarené. Kúpila som viac smotany ako bolo treba a až teraz večer som si všimla dátum
Ja to skúsim a dám teda vedieť 😅 buď vyhodím smotanu, alebo potom puding, viac-menej to mám za jedno 😅😅
bežne robím puding zo smotany, je výborný
@lenkine
@danica2711
Tak baby, máte pravdu. Dala som čisto len smotanu na varenie, 12-percentnú, a ten puding je famózny 😀 tak už viem, ako babička robievala ten jej lahodný puding 🙂
veď smotana je mlieko s vyšším podielom tuku - pri výrobe sa odoberá z mlieka…
Jasne ze môžeš, daj smotanu a doried vodou...uz som varila aj zo slahacky
Ja by som smotanu zriedila s vodou a kludne pouzila na puding.
Kludne ju pouzi do pudingu. Bude lepsi ako z cisteho mlieka. Tuk je nosicom chuti
Upec z toho babovku hocaky hrncekovy kolac,rozried s trochou vody a narob palacinky alebo sprav zemlovku.
Inak ak je 2-3 dni po zaruke,pokojne ju mozes pouzit.
Ked zjete to navarene,uvar z nieco.
Nic jej nebude ani za tyzden...
Ale mozes aj do pudingu.
Bude kremovejsi....
Ja ak nemám mlieko, dávam ju do bábovky a je veľmi dobrá.

Urcite mozes v pudingu nahradit cast mlieka smotanou.