Šuhajdy - najlepšie plnky a ich príprava
ake plny prosim robite?
mna napada orieskova s rumom
salko
kokosova
a vy co davate?
https://www.mimibazar.sk/recept/21321/salkove-s... tieto robím dlhé roky
@ibrunova no toto vyskusam, salko s orechami maslo, to je dobra kombi. ja si robim domace salko 🙂 a dakujem
ja rozpustim margot čokolády v smotane a tým naplním
Ja salko,mleté orechy a maslo,tie máme všetci najradšej
iba salková mi chutí...
ja rozpustim margot čokolády v smotane a tým naplním
@michaela412 inac aj toto ma napadlo, sojove rezy dovnutra...
@ibrunova Tieto robim aj ja. Vynikajuce.
U nás len uvarené Salko plus maslo
ja klasika podla mamy - orechy, cukor, rum asi aj trochu struhanky, alebo piskoty na zhusteie.
tu kombinaciu orechov rumu a v cokolade mam najradsej. mama robieva pre decka aj nutelove, ale to moc nemusim.
ja klasika podla mamy - orechy, cukor, rum asi aj trochu struhanky, alebo piskoty na zhusteie.
tu kombinaciu orechov rumu a v cokolade mam najradsej. mama robieva pre decka aj nutelove, ale to moc nemusim.
@majamat rum tiez dam ale trocha :D
@majamat ale toto vyskusam ja mam 1kg cokolady takze suhajd vela ale ked to nasi maju radi, bude to namiesto kolekcie. inac ma napada ved ja si viem kolekciu doma sama urobit cukrova hmota a ceresne ci citron...
@majamat ale toto vyskusam ja mam 1kg cokolady takze suhajd vela ale ked to nasi maju radi, bude to namiesto kolekcie. inac ma napada ved ja si viem kolekciu doma sama urobit cukrova hmota a ceresne ci citron...
@anonym_autor da sa vselico. my kolekciu na stromcek nedavame vobec, lebo je potom prezdobeny a tiez ju nikto nejedava.
Mna este napadlo
Uz som ronila sj tak,ze som na dno dala cokoladu,na to okruhlu piskotu,potom pomarancovu Lindt cokoladu a ozdobila kuskom kandizovanej pomarancovej kory.
Mojej mame to strasne chutilo.
Ale viem si to predstavit aj piskoty s tou kandizovanou korou zmixnut,spojit pomarancovym alebo citronovym likerom a tak plnit.budu osviezujuce
Mna este napadlo
Uz som ronila sj tak,ze som na dno dala cokoladu,na to okruhlu piskotu,potom pomarancovu Lindt cokoladu a ozdobila kuskom kandizovanej pomarancovej kory.
Mojej mame to strasne chutilo.
Ale viem si to predstavit aj piskoty s tou kandizovanou korou zmixnut,spojit pomarancovym alebo citronovym likerom a tak plnit.budu osviezujuce
@osky vajecny liker, uz to mam :D
@anonym_autor pomlete orechy, pomlete piskoty, cukor, horuce mlieko...moje deti to nejedia, oni 2 tacky za 2 dni zožeru 😁😁😁
@anonym_autor Na chvíľu som zamrzla ..veď som to nepísala ja 😂 iba do googla 😅😂😂😂 tiež som dnes hľadala 😀
@anonym_autor salkova bez orechov tiez podla receptu z mimibazaru
@anonym_autor pomlete orechy, pomlete piskoty, cukor, horuce mlieko...moje deti to nejedia, oni 2 tacky za 2 dni zožeru 😁😁😁
@euka210 😀😀😀
@anonym_a ja robím orechovú plnku s rumom
@anonym_autor cera, mlieko, cukor, kakao, orechy, kokos