icon

Šuhajdy - najlepšie plnky a ich príprava

19. dec 2025

ake plny prosim robite?

mna napada orieskova s rumom
salko
kokosova

a vy co davate?

ibrunova
19. dec 2025
autor
19. dec 2025

@ibrunova no toto vyskusam, salko s orechami maslo, to je dobra kombi. ja si robim domace salko 🙂 a dakujem

michaela412
19. dec 2025

ja rozpustim margot čokolády v smotane a tým naplním

esther100
19. dec 2025

Ja salko,mleté orechy a maslo,tie máme všetci najradšej

mmooly
19. dec 2025

iba salková mi chutí...

autor
19. dec 2025
@michaela412

ja rozpustim margot čokolády v smotane a tým naplním

@michaela412 inac aj toto ma napadlo, sojove rezy dovnutra...

ivanakal
19. dec 2025

@ibrunova Tieto robim aj ja. Vynikajuce.

anonym_e5d4d8
19. dec 2025

U nás len uvarené Salko plus maslo

majamat
19. dec 2025

ja klasika podla mamy - orechy, cukor, rum asi aj trochu struhanky, alebo piskoty na zhusteie.
tu kombinaciu orechov rumu a v cokolade mam najradsej. mama robieva pre decka aj nutelove, ale to moc nemusim.

autor
19. dec 2025
@majamat

ja klasika podla mamy - orechy, cukor, rum asi aj trochu struhanky, alebo piskoty na zhusteie.
tu kombinaciu orechov rumu a v cokolade mam najradsej. mama robieva pre decka aj nutelove, ale to moc nemusim.

@majamat rum tiez dam ale trocha :D

autor
19. dec 2025
@majamat

@majamat ale toto vyskusam ja mam 1kg cokolady takze suhajd vela ale ked to nasi maju radi, bude to namiesto kolekcie. inac ma napada ved ja si viem kolekciu doma sama urobit cukrova hmota a ceresne ci citron...

majamat
19. dec 2025
@anonym_autor

@majamat ale toto vyskusam ja mam 1kg cokolady takze suhajd vela ale ked to nasi maju radi, bude to namiesto kolekcie. inac ma napada ved ja si viem kolekciu doma sama urobit cukrova hmota a ceresne ci citron...

@anonym_autor da sa vselico. my kolekciu na stromcek nedavame vobec, lebo je potom prezdobeny a tiez ju nikto nejedava.

osky
19. dec 2025

Mna este napadlo
Uz som ronila sj tak,ze som na dno dala cokoladu,na to okruhlu piskotu,potom pomarancovu Lindt cokoladu a ozdobila kuskom kandizovanej pomarancovej kory.
Mojej mame to strasne chutilo.

Ale viem si to predstavit aj piskoty s tou kandizovanou korou zmixnut,spojit pomarancovym alebo citronovym likerom a tak plnit.budu osviezujuce

autor
19. dec 2025
@osky

Mna este napadlo
Uz som ronila sj tak,ze som na dno dala cokoladu,na to okruhlu piskotu,potom pomarancovu Lindt cokoladu a ozdobila kuskom kandizovanej pomarancovej kory.
Mojej mame to strasne chutilo.

Ale viem si to predstavit aj piskoty s tou kandizovanou korou zmixnut,spojit pomarancovym alebo citronovym likerom a tak plnit.budu osviezujuce

@osky vajecny liker, uz to mam :D

osky
19. dec 2025
@anonym_autor

@osky vajecny liker, uz to mam :D

@anonym_autor len bud ho musis zmiesat s masöom alebo salkom lebo same to asi nestuhne...aby si to mohla zaliat...sak skus

euka210
19. dec 2025

@anonym_autor pomlete orechy, pomlete piskoty, cukor, horuce mlieko...moje deti to nejedia, oni 2 tacky za 2 dni zožeru 😁😁😁

anonym_b7374c
19. dec 2025

@anonym_autor Na chvíľu som zamrzla ..veď som to nepísala ja 😂 iba do googla 😅😂😂😂 tiež som dnes hľadala 😀

ivana11155
19. dec 2025

@anonym_autor salkova bez orechov tiez podla receptu z mimibazaru

anonym_b7374c
19. dec 2025
@euka210

@anonym_autor pomlete orechy, pomlete piskoty, cukor, horuce mlieko...moje deti to nejedia, oni 2 tacky za 2 dni zožeru 😁😁😁

@euka210 😀😀😀

margotka17
19. dec 2025

@anonym_a ja robím orechovú plnku s rumom

lulu1321
19. dec 2025

@anonym_autor cera, mlieko, cukor, kakao, orechy, kokos