• Prihlás sa
  • Registrácia nového člena
  • Získaj PLUSPRO
  • Odporúčame:  Mojasvadba.sk Modrastrecha.sk
  • Prihlás sa
  • Registrácia nového člena
  • Získaj PLUSPRO

Sviečková na smotane

4. júla 2013 
Potrebujes:
svieckovicu,5ks mrkvy, 1ks petrzlenu, kusok zeleru, smotanu na varenie, sol, bobkovy list a cele cierne korenie
Postup:
Maso umyt, osolit a opiect na oleji zo vsetkych stran. Pridat celu ocistenu zeleninu, 2-3 ks bobkoveho listu, 2-3 ks cierneho korenia zaliat vodou a nechat varit. Makku zeleninu vyberieme a maso varime az do zmaknutia. Makke maso vyberieme, vyvar precedime a rozmixujeme v nom zeleninu. Dalej varime. Pridame smotenu zahustime mukou, vlozime spat maso, ktore sme predtym nakrajali na platky a dochutime.
10. dec 2006 o 16:03  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
Ja robim sviečkovu takto isto ale do tej smotany pridavam aj horčicu a vtedy je super. vyskušajte
11. dec 2006 o 09:37  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
mnam, aj ja tak robim, skusim nabuduce aj s horcicou, predpokladam ze s plnotucnou :stuck_out_tongue_closed_eyes:
mnaaaaaam!!!
12. dec 2006 o 15:50  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
ja miesto horcice davam ocot, aby sa nezrazil, treba ho liat pomali a miesat a miesat....vtedy je to ta prava svieckova.
16. dec 2006 o 20:46  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
smotanu i ocot mozno vlievat do jedla tak, ze najprv vlejete naberacku jedla do smota/octu, dobre premiesate a az potom vlejete do jedla... vzdy sa mi to podarilo... :slight_smile:
16. dec 2006 o 20:47  •  2 deti  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
to nepoznam, ja len to ze miesat a miesat do aleluja :slight_smile: tiez sa vzdy podarilo.
16. dec 2006 o 20:49  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
ja tam davam kyslu smotanu a nemusim ani zahustovat mukou ani kyslit octom :wink:
22. dec 2006 o 16:58  • Odpovedz  •  Páči sa mi to (1)
Lyžičku horčice, lyžičku cukru a citrónovú šťavu - mňam -:slight_smile:
4. júl 2013 o 06:56  •  1 dieťa  • Odpovedz  •  Páči sa mi to (1)
Tvoj príspevok