Tatarská omáčka alebo majonéza namiesto masla na chlebíčkoch
Aký máte názor na to, ked niekto robi na oslavu chlebíčky obložené, ale namiesto masla alebo pomazanky tam dá tatarsku omáčku alebo majonézu ?
Prosím viem že je to každého vec, ale zaujíma ma vas názor na to.
Priznám sa 2-3x do roka aj ja si taký chlebíček/sendwich urobím keď mám proste nato chuť. Ale žeby som to chcela ponúknuť na oslave to asi nie.
Nič by som si nepomyslela a s chuťou zjedla.
Pozri sem https://www.toprecepty.cz/recept/9402-jarni-obl... 😁 toto by si asi nedala 😁
Áno zvyknem robiť že dam maslo a pak majonézu alebo tatársku. Nič zlé v tom nevidím
@anonym_36c029 nemyslela som to v zlom, vsak jasne, že zjem čo mi chuti a nech si robi ako chce ja som jej to vravela, ale ja som ešte nikoho nezažila aby tam dával tatarku tak velmi ma to fascinovalo, že som sem napísala ci to robia bezne ludia alebo je to daky výmysel od nej 😂
@anonym_autor moja svokra take robila, strasne som ich mala rada.
Robíme suché a nech si tam každý dá čo chce
@anonym_autor Pýtate sa na názor.Je to vec chutí, vkusu a zdr.moznosti.Aj v našej malej rodine sme rozdielni.Syn ma tatarku rad v bagete,na chlebíčkoch, má rád rôzne ochutené majonézove nátierky,ja ich veľmi nejem,aj keby mi možno raz za čas chutili,lebo moj tráviaci systém mi dá vždy najavo,ze to nebol dobrý nápad jesť to
@anonym_autor ja davam but salat zemiakovy alebo maslo tenku vrstvu na to horcicu tjez len tak liznem kremzsku. Detom len maslo osobitne. Alebo natierky syrovu. Mojim by majoneza nevadila bezme si davaju do rozka majonezu syr salamu sunku list kapusty deti a daji na par sekund do mikrovlnky nech sa syr roztopi.
S majonezou by som zjedla, tatarska alebo spominany parizsky salat by ma odradilo
Aky zivot ziju ludia ktorych fascinuje tatarka na chlebicku?
môj brat robí takto chlebíky. Tatárska + nastrúhaný syr - to je ako miesto masla.
robia to už roky týmto spôsobom, aj som jedla - úplne Ok. Ak im to vyhovuje tak mne tiež.
že si ty niečo ešte nevidela, neznamená, že to je zlé... problém asi nie je tatárska omáčka, ale svokra, že?
@anonym_autor
My miešame avokádo s Japonskou majonézou Kewpie
Ja som tiez clovek, ktory ma rad klasiku, cize maslo. Na chlebickoch majonezu, tatarsku, salat nezjem, mne sa z toho tiez dviha zaludok.
Ale ja nemam rada ani slahackove kolace, rozne pudingovo-maslove plnky a podobne. Ja som najspokojnejsia teraz na Vianoce so suchymi vianocnymi kolacmi, zboznujem ich.
@anonym_autor Je to úplne bežné a normálne. Ja by som si pochutila. Tebe nech sa dvíha žalúdok aj ďalej len preto, že to robí svokra. Asi si čakala, že ti tu povedia, aký je to hnus 😂
Pri dobrej kombinacii a davke to moze byt super
Ja osobne s tým problém nemám, ale napríklad môj manžel to nezje. Neznáša tatarskú omáčku a majonézu znesie len v zemiakovom šaláte a to zje len raz, tento rok aj ten uprednostnil s jogurtom. Ja zasa nemám rada rastlinné maslá a nezjem tie.
@anonym_autor kamoška raz nemala doma maslo a chcela narýchlo urobiť chlebíčky, tak dala tatarku. Tá sa potom vsiakla do sendvica a chlebíčky potom pôsobili, že su mokre. Možno by som radšej dala Karicku či Bambino syr.
Názor taký že nemám problém si dať chlebíček s majonézou alebo tatárskou.
@anonym_autor kamoška raz nemala doma maslo a chcela narýchlo urobiť chlebíčky, tak dala tatarku. Tá sa potom vsiakla do sendvica a chlebíčky potom pôsobili, že su mokre. Možno by som radšej dala Karicku či Bambino syr.
@margotka17 fuj, bambino na chlebicku. To radsej nejaku natierku s bambinom, ale natriet to na chlebicek miesto masla, to by som teda do ust nedala
@zmrzlinka2021 mňa len zaujíma ci to niekto aj robi, lebo moja svokra to robi a teda mne sa z toho zdvihol žalúdok 🙈
@anonym_autor Na moju byvalu svokru ta tvoja nemá. Moja raz priniesla na kupalisko rohlíky s tatarkou a domacou klobasou.Rozum mi zastal ked to chcela dat mojej dcere 🤦

@anonym_36c029 nemyslela som to v zlom, vsak jasne, že zjem čo mi chuti a nech si robi ako chce ja som jej to vravela, ale ja som ešte nikoho nezažila aby tam dával tatarku tak velmi ma to fascinovalo, že som sem napísala ci to robia bezne ludia alebo je to daky výmysel od nej 😂
@anonym_autor pokiaľ tam nedá hrubozrnú horčicu ako ta moja, ktorá prebila všetky chute z chlebíčku tak je to ešte ok 🙈 my v robote mame recept aj z parížskeho šalátu alebo vlašského miesto masla takže da sa všeličo.