• Prihlás sa
  • Registrácia nového člena
  • Získaj PLUSPRO
  • Odporúčame:  Mojasvadba.sk Modrastrecha.sk
  • Prihlás sa
  • Registrácia nového člena
  • Získaj PLUSPRO

Tefal ACTIFRY. Aké máte skúsenosti?

4. februára 2015 
Mate niekto skusenosti s pouzivanim tejto fritezy? Uvazujem o jej zakupeni a zaujimalo by na ci stoji za to ju zakupit. Dik
7. nov 2009 o 23:19  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
máme tefal actifry a používame ju veľmi často kedže zbožňujeme hranolky a tam sa naozaj urobí kilo hranolčekov na dvoch lyčiciach oleja a chutia výborne. taktiež sú odtial výborné grilované kuracie stehienka bez akéhokoľvek olej a len s nejakým korením podľa chuti chutia naozaj výborne chrumkavo ako grilované a sú urobené za ovela kratší čas ako pri pečení v rúre. je tam aj pár ďalších receptov priložených pri výrobku ale tie sme ešte nevyskúšali .vo všeobecnosti odporúčam :slight_smile:
10. nov 2009 o 10:52  • Odpovedz  •  Páči sa mi to (2)
autor
Este by ma zaujimalo ci naozaj neprepusta pachy ako je v popise. Mame totiz kuchynu spojenu s obyvackou a ked nieco peciem tak sa neviem dovetrat.Dik za odpoved
10. nov 2009 o 18:10  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
Ahojko! Aj ja premýšľam nad kúpou fritézy. Chcela by som sa spýtať či v tej Actifry sa dajú smažiť aj jedlá na väčšom množstve tuku? Napríklad rezne? A hranolky potom iba na tých 2 lyžiciach ak by som to potom vyliala? Dík
23. nov 2009 o 17:58  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
ronja a tebe sa tam zmestí kilo hranoliek? my dávame zatial len mrazené ale kilo sa nám tam nikdy nevošlo, tak 700 g najviac. ale rodina skonštatovala že sú lepšie na žalúdok a teraz u nás hranolky fičia k telke kedykolvek lebo netreba tú fritezu pracne cistiť. ale ja este nemám odhad kolko tam tie hranolky nechať, lebo 40 minút je asi málo lebo nie sú až také chrumkavé a viac sa bojím nechať. ty kolko nechávaš?
28. nov 2009 o 07:47  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
Nam doniesol Activfry fritezu jezisko :slight_smile: Uz sme ju aj skusali, opekane zemiaciky a kuracie kridelka bez tuku. Vsetko bolo faaajne chrumkavucke a velmi chutne. Odporucam :sweat_smile:
25. dec 2009 o 17:16  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
aj my ju mame. Mali sme body z metra, tak sme vyuzili, ze bola lacnejsia a kupili. Zemiacky robime aj my a zatial som skusala len kuracie stehienka a boli mnam.A obed navareny raz-dva.
26. dec 2009 o 12:01  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
ahojte,aj mne sa pozdavala,hoci hranolky už roky peciem v rure..len tak som si naštudovala čo to je..ale po prečitani tohoto clanku neviem..

http://domacnost.sme.sk/c/4843885/tefal-actifry-specialista-nielen-na-hranolceky.html
29. dec 2009 o 01:23  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
tiež som čítala ten článok a bola som rozhodnutá nekúpiť. a predsa som kúpila. robíme v tom všeličo, nielen hranolky a hlavne vtedy ak nie je čas vyvárať. ak chceš v tom variť slávnostné obedy tak neodporúčam, ak však nemáš čas striehnuť nad hrncom a minúť kopec oleja tak si ju zadováž. samozrejme že hranolky ako z MC Donalds to nie sú
30. dec 2009 o 08:01  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
ten clanok je o nicom, je to len subjektivny nazor... mne sa najviac paci zeleninka, ktoru v tom robime, kedysi taku robili v ikei... je fakt skvela, mnam mnam
30. dec 2009 o 14:54  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
ahojte... my sme tiez fritezu dostali pod "stromcek" :slight_smile: Hoci je veelikanska a moja kuchyna mala,je tu trocha problem, no hranolky a opekane zemiacky z nej boli vyborne. Mrzi ma ze sa v nej neda vyprazat syr :frowning2:
Baby co s nou mate skusenosti nemohli by ste sem hodit 1-2 odskusane recepty z masa? dakujem
7. jan 2010 o 14:25  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
ja som zatial robila z maska len kuracie stehna :slight_smile:
Hladala som recepty a nasla som

http://diskuse.dama.cz/d.php?d=6547
8. jan 2010 o 11:44  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
tanaba dakujem za link, skvelee recepty :slight_smile:
8. jan 2010 o 22:03  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
neni za co.
Vcera som skusala kuracie kridelka z tych receptov a boli vyborneeeeeeeeee
10. jan 2010 o 13:07  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
ja som robila pangasa po cinsky a bolo to mnam mnam :slight_smile: taktiez aj kur. masko "na palicke" :grinning:
2. feb 2010 o 14:51  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
Ja neviem ci s tym neviem zaobchadzat ci co. Dostali sme to na Vianoce a skusili hranolky - mrazene - vysledok bol asi taky ze nic hnusnejsie a suchsie som nejedla. Robili sa 40 minut ako je v navode no mali sme pocit ze jeme chipsy a nie hranolky. Dnes som tomu "pekelnemu stroju" ako ho volam dala druhu sancu. Hranolky z cerstvych zemiakov (doba pripravy 30 minut) ale uz som ich v miske obalila olejom a ochutila korenim na americke zemiaky. Mam pocit ze nebyt toho tak vysledok ako prvy krat. Momentalne som v nalade tuto masinu zbalit a odniest ku kontajneru a nech si to berie kto chce. No proste OTRAS. Na hranolky robene v rure sa nic nechyta... Mozno este skusim to kura ale potom nekompromisne to pojde z domu!!!
19. feb 2012 o 22:34  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@alla24 ja som dostala actifry tiez na Vianoce.... a zemiaciky robim iba v nej ( sem tam este v parnom hrnci )... mne sa zda, ze 40 minut je na mrazene hranolky straaaasne vela.... ja som ich mala za 20 min a boli super :dizzy_face: najradsej mam cerstve zemiaky nakrajane na mesiaciky a bud len trosku osolene alebo okorenene korenim na americke zemiaky a tie robim 35 min... su chutne, chrumkave... :dizzy_face:
24. feb 2012 o 19:03  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
nam doniesol jezisko actifry o nieco skor ..ako prve som skusala hranolky boli perfektne, piekli sme aj klobasky s cibulkou boli vyborne a dne sme piekli mrazenich :slight_smile: smajlikoch fantasticke , chcela by som vediet ci by sa dali piect aj rezne :sweat_smile:
21. okt 2012 o 19:59  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@ketyh neskusali ste piect rezne , citala som v prirucke ze fasirka sa da tiez piect :slight_smile: dakujem
21. okt 2012 o 20:01  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
...podla mňa je to super stroj. My v tom robime od hranoliek, pečených fantastických zemiakov, pečená mrkva na hranolčeky nakrájaná, cez vajíčkový chleba, pečené grilované kura, ryba na masle s bylinkami, prírodné rezne, "vyprážaný syr"...... čo ma len napadne. Chuť zostane zachovaná s min. množstvom oleja. Dokonca som tam piekla aj jablká a celá rodina si šla prsty oblízať. Máme ročného syna a aj z hľadiska prípravy stravy pre neho - jednoznačne odporúčam.

Čo sa týka výparov, ja ten hrniec dám na balkón a tam sa to robí. Myslím, že trochu pachu púšťa, ale rozhodne menej, ako normálne varenie.
23. okt 2012 o 00:06  • Odpovedz  •  Páči sa mi to (1)
ja som si prave nasla na youtube,ze sa tam da varit aj gulas...super..tesim sa..:slight_smile:)
15. júl 2013 o 16:59  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
da sa v nom urobit aj ryza?
15. júl 2013 o 22:11  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
taktiež som ho dostala od ježiška. a stanulka podľa mňa sa tam ryža robiť dá. V receptíkoch, čo boli pribalené k stroju som našla aj recept na rizoto. Ja len vrelo odporúčam a tá zelenina, čo z toho vylezie no mňam :slight_smile:) Prijala by som však viacej receptov, lebo tiež niektoré veci sa v tom obávam robiť
20. jan 2014 o 22:29  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@zuzuxx ahoj a ako pripravujes tie kridelka?dakujem
26. máj 2014 o 13:57  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@coko80 nakorenit a osolit podla chuti a sup s nimi do actifry, ja to vacsinou davam spolu so zemiakmi, len to netreba prehanat s mnozstvom, aby sa to vedelo premiesat.
26. máj 2014 o 20:28  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@zuzuxx mozem sa opytat? Ono tym ze sa to toci to nerozseka?ja som tam dala rybie prsty a bola z toho kasa :slight_smile:
4. feb 2015 o 14:23  •  1 dieťa  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@zuzuxx a poprosim radu aj ako robite tu zeleninku mne sa tak ako keby zosusi :( neviem ci robim dlho alebo malo oleja. Dakujem za akukolvek radu
4. feb 2015 o 14:59  •  1 dieťa  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@inesr rybie prsty su tenke a makke, tie sa rozpadaju, aj obalovany syr vyteka.... Kuracie maso je ok. Zeleninu, ked sa ti zda sucha treba robit kratsie, zalezi aka konkretne....
4. feb 2015 o 19:40  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
Tvoj príspevok