icon

Teplovzdušná fritéza

kathak
10. jan 2023

Ahojte ženy, oplatí sa to? Viete mi odporučiť nejakú ? Dakujem pekne

viestta
10. jan 2023

Je to len mala teplovzdusna rura. Vela veci v nej upecies a netreba velku ruru rozkurovat, ale rezne ako y panvice od nej netreba cakat

nika_val
10. jan 2023

@kathak ja som ju velmi chcela a teraz už je rok v pivnici odložená.. mne z nej nechutili veci ..
Syr, hranolky neboli take makke ako normalne
Ale zase my velmi lubime vysmazane takze možno preto.. ak ste skor na zdravšie stravovanie je to uplne o inom

viestta
10. jan 2023

@nika_val ani maso si v nej neskusala piect? Ryby? Za mna na dve, tri porcie masa je akurat. Pecene bataty, pecene zemiaky nakrajane na stvrtky, este aj hokaido som v nej piekla. Hranolky ak kupis oven fry tak su dobre.

nikayla
10. jan 2023

My sme mali tú reklamovanu Delimano, ale po dvoch peceniach šla z domu. Nám to nechutilo 😊

3petka
10. jan 2023

@kathak dostala som to ako darček. Za mna zbytočná vec. Mám teplovzdusnu rúru. Pre mna to bolo malé a musela som stále otvárať a prehadzovat aby sa v tom rovnomerne upieklo.

nika_val
10. jan 2023

@viestta nejedavame ryby a maso som neskúšala z toho ja som mala rešpekt nakolko ja mam strach z toho ze maso bude nedorobene (všetko musim mat maximalne prepecene aj stejky 🙈😁)
A ano zemiaky na štvrtky s korením, niekedy aj so šupkou to bolo fakt dobre z tade.. to mi chutilo a bolo rychle (rychlejsie ako v rure )

katarinka1986
11. jan 2023

@kathak u nás najlepšie sú hranolky ( vyskúšali sme viac značiek , McCain majú naj chut a sú do rúry) a potom rybie prsty. Klasická friteza mi nechýba, aj tak som to vždy robila v rúre.. btw olej je aj tak teraz ta drahšia surovina…

kendova_anna
11. jan 2023

Mam taku z lidla a je to super. Ako je sice fakt, ze som sa s nou musela trocha naucit pracovat hlavne co sa odhadnutie toho spravneho casu a teploty tyka, no vela v nej pripravujem jedlo. Napriklad rezne a hranolky uz inak ani nerobime

viestta
11. jan 2023

@kendova_anna ako robis rezne?

katarinka1986
12. jan 2023

@kendova_anna fiha rezne? Kuracie v 3 obale?

lopka1313
12. jan 2023

Ja ju vyuzivam ako ruru, ale fakt v malom. Ked chcem len par hranoliek ku veceri, urobit vyprazany syr alebo nieco ine v struhanke z polotovaru, upiect par kuskov niecoho maleho... Proste na veci, kde sa mi neoplati rozohrievat velku ruru a zaroven to moze/ma byt vysmazene, ale vysmazat v oleji to nechcem. Ma u nas svoje miesto, ale nevyuzivame ju az tak casto. Mame delimano, jednu z prvych, mensiu velkost (velka vtedy este nebola na trhu) a sme len dvaja.

zaphyra
12. jan 2023

Mam z lidlu a pouzivam dost casto... Zemiaky, bataty, zelenina akakolvek asi, aj rybie prsty sme robili, hranolky, vysmazany syr, rezne a dokonca aj kapra na vianoce.