Tipy na netradičné grilovanie pre rodinnú grilovačku
Ahojte, planujem rodinnu grilovacku, bezne grilujeme syr, kuracinu, cuketu, sampiony. Mate tip na ozvlastnenie nasej grilovacky? Mozno ake ine masko? Abo inu zeleninku? Dakujem za pomoc.
Rybu, spizy mäso, cuketa, hríby..halloumi syr
mrkvu, plesnivý syr, baklažán, Mäso: kuracinu, bravčovinu, hamburgery ( robíme doma), ryby
hrusky a encian.. okrem teda klasiky,co sa uz spomina. Ale napr. robievame šašlik...:D ale popravde mne osobne sa este taky super ako znamym nepodaril...
Moja kamoska raz doniesla na grilovačku ananás nakrajany na krúžky ..tak to pekne skaramelizovalo😋dobre to bolo
....Paradajky, baklazan, papriku, cibuľu, krkovičku
výborne chutí sous vide jahňacia kotleta, potom grilovať 👌
https://recipes.celsiuscooking.com/sk/recipe/ja...
mrkvu, plesnivý syr, baklažán, Mäso: kuracinu, bravčovinu, hamburgery ( robíme doma), ryby
@btus a co z bravcoviny? Krkovicku? A ake ryby? Diky🥰
Moja kamoska raz doniesla na grilovačku ananás nakrajany na krúžky ..tak to pekne skaramelizovalo😋dobre to bolo
@pl2y to znie super😋
....Paradajky, baklazan, papriku, cibuľu, krkovičku
@cecilia29 dakujem. A aky pac na krkovicku? Mnam. Krkovicku mame radi, vyskusame👍😋
výborne chutí sous vide jahňacia kotleta, potom grilovať 👌
https://recipes.celsiuscooking.com/sk/recipe/ja...
@jamimo kde zozeniem jahna? 😀
hrusky a encian.. okrem teda klasiky,co sa uz spomina. Ale napr. robievame šašlik...:D ale popravde mne osobne sa este taky super ako znamym nepodaril...
@simca06022011 co je saslik🙉
@pl2y my ho ešte potierame medom s rumom
pološtiepok je skvelý na grile, špargla so slaninkou, ja mám veľmi rada aj cibuľku grilovanú
Šašliky sú také mäsové špízy na kovovej špilke pripravované na ohni.
Ja robím výborné krevety a baby chobotničky (tie teraz neviem zohnať).
Ja mozno priloha - zapekana spargla s cesnakom, olibovym olejom a balkanskym syrom/fetou, alebo salat na sposob tzatziky, akurat tam ide uhorka, redkovka, grecky jogurt, citronova stava a kopor.
Na krkovicku použivame korenie Krkovicka s cesnakom od Vitany,kazdy kusok posypat a zaliat olivovym olejom.Na druhy den grilujeme alebo robime na panvici.
nieco ako "spiz", ale su to velke kusy masa, marinuje sa to v niecom "kyslom" (robia sa marinady bud z octu,alebo vina.. ale vraj aj take ako smotana, jogurt, majoneza.. kadeco som citala), a robi sa to nad uhlikmi zeravimi, v posate na grile to robievam ja (maju na to ale specialny gril oni, aj na tie kovove palicky, neviem ako sa to vola :DDD)
strasne je to potom dobre, makkucke :DDD davame to s koprom, alebo bylinkami, salatom (potom, cerstve sa to kraja vsetko)..
Kukuricu grilovanú,prípadne papriku. To je mňam.
A opekáme aj škoricový hadiky,chuti to ako trdelník,recept nájdeš na nete.
@hortenziaj oo áno kukurica na tú som skoro zabudla, mňam
Jablká, kukuricu, papriku, hokaido...
Moji milujú hamburgery - pripravíme si zmes z mletého mäska, ugrilujeme a deti si potom do žemlí ukladajú, čo ľúbia 🙂
A čo tak ugrilovať si plnenú quesadillu ? Milujem ju, k tomu šalát Coleslaw alebo Tzatziki
pološtiepok je skvelý na grile, špargla so slaninkou, ja mám veľmi rada aj cibuľku grilovanú
@tina1549 mnam
Na krkovicku použivame korenie Krkovicka s cesnakom od Vitany,kazdy kusok posypat a zaliat olivovym olejom.Na druhy den grilujeme alebo robime na panvici.
@tundra diky🥰
@hortenziaj fiii haaa
@hortenziaj mnam.len zozeniem teraz kukuricu?
Zajtra grilujeme hamburgery a chobotnicu

Jabĺčka 🙂