icon

Tipy na netradičné pohostenie na Silvestra

Dnes o 10:18

Ahojte zienky, istotne su tu take diskusie, ale jednak som leniva to hladat a jednak mi tu mozno napisete nejake moderne alternativy.
Tak prosim dajte tipy, na Silvestra k nam pridu hostia a chcem si dopredu naplanovat, co pripravim.
Jednohubky, ocka, chlebicky, nejake pecivko, nieco netradicne.
Dakujem 🙏

mirola
Dnes o 10:51

ja robievam zelerový salát a paradajky s nivou, oliv olejom a vnatkou.. plus syry, nite, sunky.. vela zeleniny... humus, olivy..

anonym_445c4c
Dnes o 11:10

- pizzové slimáky z lístkového cesta alebo môžeš aj cesnakovo-špenátové
- cesnakovo-syrová nátierka a vajíčková nátierka k tomu pečivo len tak bokom najkrájať
- spraviť jeden tanier so syrmi (hermelin, mini pareničky, plátkový syr, syrové nite) druhý taniec šunka, saláma, klobáska a tretí taniec zelenina, k nej môžeš kúpiť aj hummus
- muffiny sú vďačné lebo sú tak dobre oddelené

maca1984
Dnes o 11:12

Gyros šalát
Guacamole
Vegetky

cyberk
Dnes o 12:19

Ja planujem pizzove slimaky, a aj taketo jednohubky (listkove cesto prelozene povykrajovane a naplnene co dum dal) a tartaletky plnene niecim 🙂

katkaseiner
Dnes o 13:24

gyros salat urcite odporucam, hlavne si ho vies urobit uz den vopred, inak klasika chlebicky, jednohubky a my robime tiez den vopred ovocne bowle. Rozne ovocie nakrajat, zaliat sodou, sampanskym, troskou rumu a nechat postat.... takto ak spravis bowle a gyros salat, na silvestra uz len minimum ti ostane pripravit 🙂

autumn1
Dnes o 15:12

Okrem toho co uz je vyssie Sushi, pizza, domace burgre, grecky salat, domace churos... Idealne zistit od hosti co by si dali aby sa to zjedlo ja uz viem znamym presne napasovat na ich chute nie som zastanca plytvania jedlom ani jedenia co nemam rada aby sa nepovedalo.

zara3
Dnes o 15:31

Plnene zemiaky. Plnit cimkolvek, ja niekedy robim z kurcata a zeleniny a necham zapiest so syrom. Na internetu si mozes vyhladat.

zara3
Dnes o 15:34

Kuraci Cordon Bleu treba 😍

anonym_94e781
Dnes o 16:35

Daj cipsy a chrumky, ak sa citis odvazne skus surströmming, raz som to naservirovala svokre a prestala ma nenavidiet