Tipy na nízkokalorické snacky a jedlá
Baby potrebujem tipy na maličké snacky, jedlá. Do 100 kalórií alebo aj menej. Teraz som objednavila, ze mi stačí si dat kyslú kapustu alebo kapustovy šalát, alebo len caro nápoj ochutený steviou. Potrebovala by som viac takých tipov, keďže chudnem, ze co by ma mohlo chutovo uspokojiť. Môže to byť aj malé jedlo, napríklad kúsok sendviča. Co si dávate vy? Ale asi nič také špeciálne neexistuje, proste je to len o malej dávke zrejme.
Nastrúhaná mrkva s jablkom.... Kivi... Mandarínky.... Ochutený sladký cottage cheese.. a potom grécke jogurty s 0% tuku...
@hederamonstera orechov sa ma jest za hrst, nie pol kila na posedenie.
proteinovy shake
@mama_ ale aj ten jeden banan urcite nie je dovod, preco nechudnu. Ja ked som chudla som jedla 1 niekedy 2 banany denne a schudla som krasne
@paulina291 to je ta velka biela fazula alebo mala? a dvas horkovzduch alebo obycajne .. a este ze kolko plechoviek naraz pecies.. jedna mi pride malinko :D.. diki.. 🙂
@paulina291 už som našla v google maslovu fazulu.. skusim asi teda kupit a uvarit to nebude tak malo :D.. super bude aspon nejaka dobrotka cez vianoce..
@oskvarka ano, taká väčšia je, ja ju varím, kým nie je úplne mäkká. Keď si robím pre seba tak z jednej plechovky- aj naporciovanú uvarenú mám približne v takom objeme. Zasýti to celkom slušne. A je v podstate jedno ako to pečieš. Ja to pečiem na tom, na ktorom všetko- ventilátor a spodný vrchný ohrev klasicky v rúre.

Ja mam veľmi rada tmavú pohánku,opláchnem, namočím ju do vody a keď zmäkne, je to pre mňa ako pochúťka. akurát teraz ju nemôžem nikde v obchode nájsť, alebo len svetlú