icon

Tipy na obedy a desiaty do škôlky

12. aug 2025

Tie ktoré nosíte deťom vlastnú stravu do škôlky v čím nosíte? Myslím komplet desiata obed olovrant ďakujem za inšpirácie

riskoh
12. aug 2025

Ja mam sice skolaka ale teda v principe to iste, desiatu,olovrant v plastovych nadobach, obed v nerezovom obedari

autor
12. aug 2025
@riskoh

Ja mam sice skolaka ale teda v principe to iste, desiatu,olovrant v plastovych nadobach, obed v nerezovom obedari

@riskoh ďakujem krásne, a prisposobujete nejak stravu jedálnemu lístku? Polievku dávate stále?🙃

riskoh
12. aug 2025

Pozeram co maju deti v jedalni na obed, nie vzdy sa da uvarit take iste, ci podobne,polievku ma kazdy den

autor
12. aug 2025
@riskoh

Pozeram co maju deti v jedalni na obed, nie vzdy sa da uvarit take iste, ci podobne,polievku ma kazdy den

@riskoh veľmi pekne ďakujem

misulkar
12. aug 2025

Na desiatu a olovrant používam plastové dózy, obed dávam do nerezovej nádoby, polievku do sklenenej fľašky, ešte prípadne mám malú sklenenú fľašku na nápoje (napr. kakao).
Chystám podľa možností - niekedy má rovnaké jedlo ako iné deti, niekedy úplne niečo iné.

elzena2
12. aug 2025
@riskoh

@riskoh tak to je teda výkon. To by som asi nedala, že kopirovat jedalny lístok. 👍