Torta, ktorá zvládne 4-hodinovú cestu autom
Ahojte, idem si po radu. Budem piecť mensiu tortu, ktorá však bude cestovať cca4 hodiny v aute. Obtierali by ste swissom alebo ganache z bielej cokolady? Neviem sa rozhodnúť ktory bude stabilnejši, alebo teda ktory sa vydrží co najdlhšie netopit. Ďakujem krásne
Mám už niečo odpečené, šla by som do swiss krému alebo podľa druhu stravníkov a vzhľadom na prepravné podmienky a dĺžku cesty by som použila rastlinnú šľahačku rossette.
Prípadne ak by to podmienky dovoľovali, urobila by som druhú vrstvu swissu na torte až na mieste oslavy a tortu dokončila tam. Samozrejme záleží od druhu zdobenia.
@romanet idealny by bol velky polystyrenovy box ako mavaju rozvozy pizze a donho aj mraziacu vlozku/y. Alebo pozicat velku autochladnicku na 12V kdesi.
Ja teda by som nespekulovala a urobila klasicku cokoladovu polevu,ktora ti pekne zatvrdne, tym tortu aj zafixuje.
Okrem toho to aj dobre vyzera,dobre chuti...
A ides na istotu...
Ďakujem krásne za rady

@romanet ja som obtierala mascarpone slahacka. Dizajn bol smolkovia v zime... snech ma nepravidelny tvar, aj ked sa niekde nieco suchlo tak to tak malo byt... 🙂