icon

Torta, ktorá zvládne 4-hodinovú cestu autom

avatar
romanet
22. okt 2024

Ahojte, idem si po radu. Budem piecť mensiu tortu, ktorá však bude cestovať cca4 hodiny v aute. Obtierali by ste swissom alebo ganache z bielej cokolady? Neviem sa rozhodnúť ktory bude stabilnejši, alebo teda ktory sa vydrží co najdlhšie netopit. Ďakujem krásne

avatar
jajanka31
22. okt 2024

@romanet ja som obtierala mascarpone slahacka. Dizajn bol smolkovia v zime... snech ma nepravidelny tvar, aj ked sa niekde nieco suchlo tak to tak malo byt... 🙂

avatar
pinkgirl
22. okt 2024

Mám už niečo odpečené, šla by som do swiss krému alebo podľa druhu stravníkov a vzhľadom na prepravné podmienky a dĺžku cesty by som použila rastlinnú šľahačku rossette.
Prípadne ak by to podmienky dovoľovali, urobila by som druhú vrstvu swissu na torte až na mieste oslavy a tortu dokončila tam. Samozrejme záleží od druhu zdobenia.

avatar
madeincssr
23. okt 2024

@romanet idealny by bol velky polystyrenovy box ako mavaju rozvozy pizze a donho aj mraziacu vlozku/y. Alebo pozicat velku autochladnicku na 12V kdesi.

avatar
osky
23. okt 2024

Ja teda by som nespekulovala a urobila klasicku cokoladovu polevu,ktora ti pekne zatvrdne, tym tortu aj zafixuje.
Okrem toho to aj dobre vyzera,dobre chuti...
A ides na istotu...

avatar
romanet
autor
23. okt 2024

Ďakujem krásne za rady