Treska na raňajky alebo na večeru
Máte radi tresku v majonéze?a s čím ju papkate?ja som ju zvykol jesť s chlebom a vy?
@anonym_autor rozky a kedykoľvek a ešte s ostrým šalátom ma muz rad
S Cottage a biely rozok
Kedysi som mala rada Tresku. Vzdy, ked som dosla zo zahranicia domov, tesila som sa na nu. Uz par rokov mi pride, ze je totalne osidena - sama majoneza a ryby uplne minimum. A vzdy ma z nej prezenie. Takze uz ani nekupujeme.
@anonym_autor papkať nepapkám ale ako dospelá jem. Tresku feferónovú milujem inú už nezjem a vždy ked som na sk tak si ju kúpim. A kedy ju zjem? Ako kedy buď na raňajky alebo na večeru a samozrejme s rohlikom alebo žemľou. A samozrejme podľa ročného obdobia ked máme v záhrade jarnú cibuľu alebo papriku tak aj to si dam ku nej a samozrejme nesmiem vynechať jem s lyžičkou malou
najlepší je rožok a na večeru.Na raňajky by som to veru nejedla.Ja lúbim najviac s nepravým lososom,pikant alebo s jogurtom.Cottage mi moc nechutila.Ale rada skúšam jej rôzne obmeny a novinky.A ešte keď sme pri týchto lahôdkach tak lúbim parižak ale plus bulharsky šalat k tomu.Samotný čisto parižsky nezjem to mi už tak nechutí 😄
Nejem nic taketo
@anonym_autor moj muz miluje a tiez zboznuje cottage...ja nechapem ani jednemu z toho co sa tyka chuti sak su omnoho,ooomnoho lepsie smakocinky
nejedavam, JEM ju max tak raz za 3 roky ked uz nie je nic lepsie na vyber a je mi jedno ci rozok ci chlieb
@anonym_autor
pekne papaj
https://www.facebook.com/nekrmtenasodpadom/vide...
Kedysi som mala rada Tresku. Vzdy, ked som dosla zo zahranicia domov, tesila som sa na nu. Uz par rokov mi pride, ze je totalne osidena - sama majoneza a ryby uplne minimum. A vzdy ma z nej prezenie. Takze uz ani nekupujeme.
@diewcatqoo sú dvaja výrobcovia s podobným obalom. Treba Rybu Žilina kupovať. Chuti stále rovnako úžasne 😎
Hlavne papkáme😂😂😂
@diewcatqoo sú dvaja výrobcovia s podobným obalom. Treba Rybu Žilina kupovať. Chuti stále rovnako úžasne 😎
@telefon00 no neviem, prave tu zilinsku som mala naposledy, a teda bolo to sklamanie.
Nejem ju, lebo keď si pozriem zlozenie..tak je to samé e..rajdes domácu, tu aj na raňajky, alebo aj na veceru
@ibatanecnica oveľa prichádzas 🤣
@bielasovicka myslim ze anii nie 😆
@ibatanecnica nevieš čo je dobré
@anonym_60c690 praveze.uz viem
Milujem tresku na ranajky (este lepsi je salat)
Ci uz ryba zilina alebo kosice.
Vyborne s cerstvym rozkom. A do tresky pradajky. Mnam.
@anonym_autor domáca je najlepšia, nie ten chemický koktejl čo predáva sa
@anonym_autor s bársjakým pečivom. Raz za čas.
Ale je pravda, že mi už nechutí tak ako kedysi. Ale to môže byť aj vekom a zmenami chutí či iným stravovaním.
@anonym_autor domáca je najlepšia, nie ten chemický koktejl čo predáva sa
@lilian183 Mas dobry recept na domacu?
Rozok a je jedno kedy 🤣🤣🤣
@anonym_autor papkam ju s čerstvým rohlíkom a bez lyžičky
Neskutočne ju pokazili takže už ju nejem
@anonym_autor s chlebíkom alebo s rožtekom. A s lyžičôčkou ale najlepšie s vidličôčkou.
@lilian183 Mas dobry recept na domacu?
@veselo_neveselo áno mám
@anonym_autor keďže som dospela, tak už nepapkam, ale jem a najradšej mám tresku s rožkom. A kľudne aj na raňajky aj na večeru, občas v praci vydržím o treske celý deň 🫣.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣