icon

Treska na raňajky alebo na večeru

28. aug 2025

Máte radi tresku v majonéze?a s čím ju papkate?ja som ju zvykol jesť s chlebom a vy?

Strana
z2
klarissa25
28. aug 2025

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

minenkaa
28. aug 2025

@anonym_autor rozky a kedykoľvek a ešte s ostrým šalátom ma muz rad

zuzinka888
28. aug 2025

S Cottage a biely rozok

diewcatqoo
28. aug 2025

Kedysi som mala rada Tresku. Vzdy, ked som dosla zo zahranicia domov, tesila som sa na nu. Uz par rokov mi pride, ze je totalne osidena - sama majoneza a ryby uplne minimum. A vzdy ma z nej prezenie. Takze uz ani nekupujeme.

stellarstar
28. aug 2025

@anonym_autor papkať nepapkám ale ako dospelá jem. Tresku feferónovú milujem inú už nezjem a vždy ked som na sk tak si ju kúpim. A kedy ju zjem? Ako kedy buď na raňajky alebo na večeru a samozrejme s rohlikom alebo žemľou. A samozrejme podľa ročného obdobia ked máme v záhrade jarnú cibuľu alebo papriku tak aj to si dam ku nej a samozrejme nesmiem vynechať jem s lyžičkou malou

1ryba
Odpoveď bola odstránená
liusa82
28. aug 2025

najlepší je rožok a na večeru.Na raňajky by som to veru nejedla.Ja lúbim najviac s nepravým lososom,pikant alebo s jogurtom.Cottage mi moc nechutila.Ale rada skúšam jej rôzne obmeny a novinky.A ešte keď sme pri týchto lahôdkach tak lúbim parižak ale plus bulharsky šalat k tomu.Samotný čisto parižsky nezjem to mi už tak nechutí 😄

ibatanecnica
28. aug 2025

Nejem nic taketo

anonym_7e8468
28. aug 2025

@anonym_autor moj muz miluje a tiez zboznuje cottage...ja nechapem ani jednemu z toho co sa tyka chuti sak su omnoho,ooomnoho lepsie smakocinky

viestta
28. aug 2025

nejedavam, JEM ju max tak raz za 3 roky ked uz nie je nic lepsie na vyber a je mi jedno ci rozok ci chlieb

rozculena
28. aug 2025
telefon00
28. aug 2025
@diewcatqoo

Kedysi som mala rada Tresku. Vzdy, ked som dosla zo zahranicia domov, tesila som sa na nu. Uz par rokov mi pride, ze je totalne osidena - sama majoneza a ryby uplne minimum. A vzdy ma z nej prezenie. Takze uz ani nekupujeme.

@diewcatqoo sú dvaja výrobcovia s podobným obalom. Treba Rybu Žilina kupovať. Chuti stále rovnako úžasne 😎

anonym_24abd5
28. aug 2025

Hlavne papkáme😂😂😂

diewcatqoo
28. aug 2025
@telefon00

@diewcatqoo sú dvaja výrobcovia s podobným obalom. Treba Rybu Žilina kupovať. Chuti stále rovnako úžasne 😎

@telefon00 no neviem, prave tu zilinsku som mala naposledy, a teda bolo to sklamanie.

lasona
28. aug 2025

Nejem ju, lebo keď si pozriem zlozenie..tak je to samé e..rajdes domácu, tu aj na raňajky, alebo aj na veceru

bielasovicka
28. aug 2025
@ibatanecnica

Nejem nic taketo

@ibatanecnica oveľa prichádzas 🤣

ibatanecnica
28. aug 2025
@bielasovicka

@ibatanecnica oveľa prichádzas 🤣

@bielasovicka myslim ze anii nie 😆

anonym_60c690
28. aug 2025
@ibatanecnica

Nejem nic taketo

@ibatanecnica nevieš čo je dobré

ibatanecnica
28. aug 2025
@anonym_60c690

@ibatanecnica nevieš čo je dobré

@anonym_60c690 praveze.uz viem

maryetta
28. aug 2025

Milujem tresku na ranajky (este lepsi je salat)
Ci uz ryba zilina alebo kosice.
Vyborne s cerstvym rozkom. A do tresky pradajky. Mnam.

lilian183
28. aug 2025

@anonym_autor domáca je najlepšia, nie ten chemický koktejl čo predáva sa

kristiii
28. aug 2025

@anonym_autor s bársjakým pečivom. Raz za čas.
Ale je pravda, že mi už nechutí tak ako kedysi. Ale to môže byť aj vekom a zmenami chutí či iným stravovaním.

veselo_neveselo
29. aug 2025
@lilian183

@anonym_autor domáca je najlepšia, nie ten chemický koktejl čo predáva sa

@lilian183 Mas dobry recept na domacu?

janulik2008
29. aug 2025

Rozok a je jedno kedy 🤣🤣🤣

tim23
29. aug 2025

@anonym_autor papkam ju s čerstvým rohlíkom a bez lyžičky

anonym_743779
29. aug 2025

Neskutočne ju pokazili takže už ju nejem

maya_hi
30. aug 2025

@anonym_autor s chlebíkom alebo s rožtekom. A s lyžičôčkou ale najlepšie s vidličôčkou.

lilian183
30. aug 2025
@veselo_neveselo

@lilian183 Mas dobry recept na domacu?

@veselo_neveselo áno mám

margotka17
30. aug 2025

@anonym_autor keďže som dospela, tak už nepapkam, ale jem a najradšej mám tresku s rožkom. A kľudne aj na raňajky aj na večeru, občas v praci vydržím o treske celý deň 🫣.

veselo_neveselo
30. aug 2025
@lilian183

@veselo_neveselo áno mám

@lilian183 A das?

Strana
z2