Umývate alebo neumývate kuracie mäso?
Ahojte žienky ako to máte s kuracím mäsom umývať či neumývať ?
Neumývať
Som kucharka a umyvam
neumyvam ziadne maso
Viem prečo by sa nemalo, ale hnusí sa mi pracovať s neumytým, oplachujem ho v miske s vodou, nekvapem ním kade tade po celej kuchyni.... tak či tak to mäso príde do kontaktu s doskou, nožom, mojimi rukami, všetko v tom drese tiež potom umývam...
Neumývam, však sa to spečie. Ale keď vidím špinu tak odrežem a zahodím.
Umývam všetko bez toho aby som obstriekala polku kuchyne, nikde ním nenakvapkam lebo ho hneď preložím na kuchynské papierové obrúsky a osuším.
obzvlášť kuracie sa nemá umývať
Ja teda neumývam žiadne
Umývam
Treba umyvat pod prúdom studenej vody (rada od vedca z oblasti potravinárstva)
Umývam každé mäso.
Umývam všetko.
Citala som vela clankov o tom, ze sa nema umyvat, ale ja umyvam, pod studenou vodou. Pride mi to nechutne, keby som ho neumyla.
Nemalo by sa umývať a neumyvam
@patka06 a preco sa kuracie nemá umývať??
@kulumulu123 pretože kuracie má na svojom povrchu najviac baktérií, ktoré sa umývaním nezničia, len sa rozšíria po kuchyni
Neumyvam. Akoze...naco? Ved vsetko pochybne sa varom znici.
@konikmodry111 no zbohom že kuchárka 🤢🤢🤢🤢🤢😲😲😲😲
@tulipan30 nemá sa umývať ja žiadne neumývať
umývam... ale viem že sa nemá.
@misiak7777 no vidis, idem podľa toho ako nás učili v škole ❤️ a potom vsetko pekne umyť vydezinfikovat 😘
@oli18 presne tak sme sa učili- mäso umyjeme a osusime a potom spracúvame
Vždy umyjem každé mäso
A nechápem, prečo by sa mali od umývania rozšíriť baktérie po kuchyni, ved neprskam pritom všade tu vodu cez celú kuchyňu 🙄co je to za blbosť. Zas niekto niečo vymyslel a ostatok opakuje...... A presne tak, od nepamäti mäso umývali aj babky aj mamy a každý koho poznám.

....každe mäso umývam....