Urobím krém z kyslej smotany, šľahačkovej smotany a čokolády?
Dievcata kto ma skusenost, potrebujem rychlu pomoc, chcela som na kolac naliat ganaz zo slahacky a cokolady, ale nasla som aj kyslu smotanu a aby bolo tej polevy viac, co by sa stalo, kebyze tam pridam aj tu kyslu smotanu? Nezrazi sa to alebo tak?
@anonym_autor na ganaz urcite nedávaj kyslú smotanu
@anonym_autor https://www.receptyprevas.sk/recepty/ganache-po...
@anonym_autor ved uvar cokoladu so smotanou, nechat zachladit a potom vyslahaj parizsku slahacku.
Ganaze to už síce nebude ale ak chces nejaký krém na vrch aby toho bolo viacej, kľudne môžeš použiť aj kyslú smotanu, daj troška cukru a bude to fajn, už som tak robila v pohode 🤷♀️ bežne sa aj do "cheesecake" dáva kyslá smotana
@anonym_autor ved uvar cokoladu so smotanou, nechat zachladit a potom vyslahaj parizsku slahacku.
@kp7333 na to nemam cas, kym sa to poriadne zachladi 😀
Ganaze to už síce nebude ale ak chces nejaký krém na vrch aby toho bolo viacej, kľudne môžeš použiť aj kyslú smotanu, daj troška cukru a bude to fajn, už som tak robila v pohode 🤷♀️ bežne sa aj do "cheesecake" dáva kyslá smotana
@13uzivatelka11 cize normalne si do ganaze zamiesala kyslu smotanu a cukor a bolo to ok? Viem, ze ganaz to uz nebude, ale ako krem to bude fajn?
Vymiešala som normálne smotany dokopy s cukrom a keď to bude polotuhe prilej roztopenu čokoládu, ale nie horúcu.
Aj tu máš napríklad kyslú smotanu s čokoládou ☺️ bude to chutiť troška ako pribinacik. Bežné teraz robím skôr s tvarohom, nech to nie je také ťažké, ale tiez je taký kyslejši ale keď sa dobre urobí, necítim to tam https://varecha.pravda.sk/recepty/tvarohovy-kol...
Ja som to skusala a chutovo to bolo vyborne. Takze za mna ano. Tiez som to skusila nahodou
Skúsila si? Podarilo sa? 😀

Nie, kyslu nedavaj. Bude to chutovo hnusne a predpokladam, ze sa to aj zrazi.