icon

Urobím krém z kyslej smotany, šľahačkovej smotany a čokolády?

15. sep 2025

Dievcata kto ma skusenost, potrebujem rychlu pomoc, chcela som na kolac naliat ganaz zo slahacky a cokolady, ale nasla som aj kyslu smotanu a aby bolo tej polevy viac, co by sa stalo, kebyze tam pridam aj tu kyslu smotanu? Nezrazi sa to alebo tak?

diewcatqoo
15. sep 2025

Nie, kyslu nedavaj. Bude to chutovo hnusne a predpokladam, ze sa to aj zrazi.

anonym_fe4b88
15. sep 2025

@anonym_autor na ganaz urcite nedávaj kyslú smotanu

anonym_082d2e
15. sep 2025
kp7333
15. sep 2025

@anonym_autor ved uvar cokoladu so smotanou, nechat zachladit a potom vyslahaj parizsku slahacku.

13uzivatelka11
15. sep 2025

Ganaze to už síce nebude ale ak chces nejaký krém na vrch aby toho bolo viacej, kľudne môžeš použiť aj kyslú smotanu, daj troška cukru a bude to fajn, už som tak robila v pohode 🤷‍♀️ bežne sa aj do "cheesecake" dáva kyslá smotana

autor
15. sep 2025
@kp7333

@anonym_autor ved uvar cokoladu so smotanou, nechat zachladit a potom vyslahaj parizsku slahacku.

@kp7333 na to nemam cas, kym sa to poriadne zachladi 😀

autor
15. sep 2025
@13uzivatelka11

Ganaze to už síce nebude ale ak chces nejaký krém na vrch aby toho bolo viacej, kľudne môžeš použiť aj kyslú smotanu, daj troška cukru a bude to fajn, už som tak robila v pohode 🤷‍♀️ bežne sa aj do "cheesecake" dáva kyslá smotana

@13uzivatelka11 cize normalne si do ganaze zamiesala kyslu smotanu a cukor a bolo to ok? Viem, ze ganaz to uz nebude, ale ako krem to bude fajn?

13uzivatelka11
15. sep 2025

Vymiešala som normálne smotany dokopy s cukrom a keď to bude polotuhe prilej roztopenu čokoládu, ale nie horúcu.

13uzivatelka11
15. sep 2025

Aj tu máš napríklad kyslú smotanu s čokoládou ☺️ bude to chutiť troška ako pribinacik. Bežné teraz robím skôr s tvarohom, nech to nie je také ťažké, ale tiez je taký kyslejši ale keď sa dobre urobí, necítim to tam https://varecha.pravda.sk/recepty/tvarohovy-kol...

kiki68
15. sep 2025

Ja som to skusala a chutovo to bolo vyborne. Takze za mna ano. Tiez som to skusila nahodou

13uzivatelka11
21. sep 2025

Skúsila si? Podarilo sa? 😀