Vadilo by vám jesť dva dni to isté?
Ahojte,
prvykrat pridu svokrovci zo zahranicia na SR, navarila som plnenu kapustu a zajtra este vyvar. To rozhodol muz, ze to im urcite bude chutit. Cize zajtra uz budu u nas obedovat.
Ja som tej kapusty navarila na dva dni, a moja mama ze ci dva dni budu jest kapustu ci som normalna.
A ja teraz mam slzy v ociach, zas nechcem stat cele dni pri sporaku a vyvarat. Ano mozme ist do restiky ale v takom pocasi ake nas zajtra a cely tyzden caka… a este mame male dieta k tomu. Budu tu tyzden.
Vadilo by vam to? Neviem co mam robit.
Dakujem
Autorka, som rada, ze to dobre dopadlo a chutilo im 🙃
@h2
Tiez som rada ze ti to dobre dopadlo 🙂
Keby to bol segedin alebo takart(plnená kapusta) jedla by som aj týždeň 😂 keď nebudú chcieť prídem to doraziť 😁
@natiblaskova Písala že im chutilo, takže už ti nezostane 😅.
Ja zijem v cudzine a ked mi pride rodina tak varim kazdy den.A urcite na prvy den toto by som neurobila.Su jedla,ktore su hotove za chvilku,svokrovci sa mozu bavit s vnucatom a ty mozes pripravit.Tu je otazka nie ci by mne vadilo,ale ci by nevadilo navsteve.Mojim by urcite nevadilo aj 3 dni jest ale ja som vzdy tak šťastná,ze ich mam,ze este aj napeciem.A to som v praci od rana do vecera,kym ty máš casu dost aj ked máš dieta.O to sa moze postarat muz a ty o kuchynu.Radsej poprosim svokru nech mi pomoze a popritom mozme kvakat.Mama ma pravdu,za jedno hned naprvy den kapustu a potom znova...no,neviem...
@natiblaskova Ja napriklad nenavidim segedin. Brrr
@dariaaa ale veď jej to "nakázal" navariť jej muž, tak on určite vedel, čo sa bude jeho rodičom pozdávať a teda podľa toho ako to dopadlo, mal pravdu a autorku jej mama zbytočne vystresovala a zneistila.
Inak ja si toto jedlo pamätám len z detstva, keď sme chodili na také zjazdy maminych kamosiek z VS na východ a jedna vždy priniesla holúbky navarené. Absolútne nikto nikdy neprotestoval, všetko sa vždy vďačne spapalo 😋 Veru musím niekedy skúsiť aj doma spraviť.
@amelia89 napises na ispiraciu tie jedla?
nestresuj sa... nie, nevadilo by mi to

No vidíš, nakoniec to dobre dopadlo. Zbytočne si sa obávala.