icon

Vadilo by vám jesť dva dni to isté?

17. máj 2024

Ahojte,

prvykrat pridu svokrovci zo zahranicia na SR, navarila som plnenu kapustu a zajtra este vyvar. To rozhodol muz, ze to im urcite bude chutit. Cize zajtra uz budu u nas obedovat.
Ja som tej kapusty navarila na dva dni, a moja mama ze ci dva dni budu jest kapustu ci som normalna.
A ja teraz mam slzy v ociach, zas nechcem stat cele dni pri sporaku a vyvarat. Ano mozme ist do restiky ale v takom pocasi ake nas zajtra a cely tyzden caka… a este mame male dieta k tomu. Budu tu tyzden.
Vadilo by vam to? Neviem co mam robit.

Dakujem

Strana
z8
estellas
18. máj 2024

No vidíš, nakoniec to dobre dopadlo. Zbytočne si sa obávala.

ns994
18. máj 2024

Autorka, som rada, ze to dobre dopadlo a chutilo im 🙃

vyrovnanaosoba
18. máj 2024
sovica
18. máj 2024

@autorka, no vidíš, máš super svokrovcov a si super kuchárka👍😉 Však som písala, že sa kvôli jedlu zbytočne stresuješ. Keď je niečo dobré, tak jesť to dva dni po sebe nie je vôbec nič strašné, práve naopak.

vierkainka
19. máj 2024

Tiez som rada ze ti to dobre dopadlo 🙂

natiblaskova
19. máj 2024

Keby to bol segedin alebo takart(plnená kapusta) jedla by som aj týždeň 😂 keď nebudú chcieť prídem to doraziť 😁

estellas
19. máj 2024

@natiblaskova Písala že im chutilo, takže už ti nezostane 😅.

dariaaa
20. máj 2024

Ja zijem v cudzine a ked mi pride rodina tak varim kazdy den.A urcite na prvy den toto by som neurobila.Su jedla,ktore su hotove za chvilku,svokrovci sa mozu bavit s vnucatom a ty mozes pripravit.Tu je otazka nie ci by mne vadilo,ale ci by nevadilo navsteve.Mojim by urcite nevadilo aj 3 dni jest ale ja som vzdy tak šťastná,ze ich mam,ze este aj napeciem.A to som v praci od rana do vecera,kym ty máš casu dost aj ked máš dieta.O to sa moze postarat muz a ty o kuchynu.Radsej poprosim svokru nech mi pomoze a popritom mozme kvakat.Mama ma pravdu,za jedno hned naprvy den kapustu a potom znova...no,neviem...

mircalla
20. máj 2024

@natiblaskova Ja napriklad nenavidim segedin. Brrr

kristiii
20. máj 2024

@dariaaa ale veď jej to "nakázal" navariť jej muž, tak on určite vedel, čo sa bude jeho rodičom pozdávať a teda podľa toho ako to dopadlo, mal pravdu a autorku jej mama zbytočne vystresovala a zneistila.
Inak ja si toto jedlo pamätám len z detstva, keď sme chodili na také zjazdy maminych kamosiek z VS na východ a jedna vždy priniesla holúbky navarené. Absolútne nikto nikdy neprotestoval, všetko sa vždy vďačne spapalo 😋 Veru musím niekedy skúsiť aj doma spraviť.

estellas
20. máj 2024

@dariaaa Už je dávno po obede a autorka písala že im to chutilo.

kristina82
21. máj 2024

@amelia89 napises na ispiraciu tie jedla?

princezna_bosorka
22. máj 2024

nestresuj sa... nie, nevadilo by mi to

Strana
z8