Varenie v MioMate
Ahojte maminy, zaobstarala som si MioMat na varenie kasiciek, mliek, polievok a dzusov, pretoze sa u nas blizi obdobie dokrmovania. Chcem sa obratit na tie z Vas, ktore ho pouzivate, ci by ste mi vedeli poradit nejaky fajny receptik, ktory mate overeny aj mimo tych, ktore sa uvadzaju na stranke a nie len pre deti 🙂 budem rada, ked tu budeme moct nejake receptiky sharovat ;)

Ahojte, prosím Vás , koľko ml má odmerka z miomatu ? Niekde som ju zapotrošila.
Ďakujem moc 🙂
Baby, mam na predaj miomat,parkrat pouzityy
@tamichloe aka je cena?
@sklenarova
@katpizur navrhnite
Ahojte, ako ste po rokoch spokojne s Miomatom?
My miomat používame tretí rok, môžem len odporučiť. Stále je malý na výborných výživných kašiach ráno, rýchlo a ľahko urobí polievku. Super pomocník.
@jersey87 Je to šikovny pomocnik, ale tá cena je premrštená na to, čo to je. Určite už sú na trhu na vyber produkty s podobnymi funkciami. Videla som niečo podobné pred rokmi aj v Lidli, robilo to presne to isté, čo Miomat, a stálo okolo 50€. Vlastne to malo ešte navyše funkciu mixovanie s kúskami. To mi napríklad chyba. Miomat vymixuje polievku iba dohladka a nie vždy mi taká konzistencia vyhovuje.
Maminky, nejaké overené recepty? Na mliečko, na kaše? 🙂
Ahoj, nepredava tu niekto miomat?
Zeny posuva este niektora Miomat za rozumnu cenu? 🙂🙏
@janulikds dobrý deň , mate daky dobrý recept na polievku
@jankanebos dobry den, uz velmi v miomate nevarim . Ak, tak si najde vzdy recept na ich stranke.
Ahojte niekto na predaj miomat aktuálne? Zistili mi alergiu na pol sveta vrátane všetkého mliečneho.
@cajova_lienka Ja mám ak by bol záujem.