icon

Varíte doma jedlá pre robotníkov?

14. máj 2024

Varíte doma, keď vám prídu robotníci? Ak áno, tak aké jedlá?

Strana
z2
20mysicka12
15. máj 2024

Nie nevaríme im.Urobim im kávu.Staviali sme dom a firmy tu chodili a aj teraz robia fasádu a robím iba kávu,sem tam dal im nejaké keksy.

tykat
15. máj 2024

Ked nam prisli menit okna a robit strechu tak som objednala pizzu (aj nam). Potesili sa.

dankabg
16. máj 2024

Pred vyše 20timi rokmi rodičia prerábali dom, robili u nás Ukrajinci a mama im každý deň varila. Boli veľmi vďační. Keď sme teraz prerábali dom my, robili u nás jednak ľudia z okolia alebo dediny, ktorí sa chodili najesť domov. Ja som mala akurát bábätko, popri Tom som sama robila na záhrade a domácnosť ...skrátka som na to už nemala kapacitu. Možno im to aj vadilo, ale peniaze za prácu dostali. Myslím si, že v dnešnej dobe, pokial to nie je rodina,nie je potrebné vytvárať. Ale ak ťa to baví a chces, tak im variť môžeš . Ja som na to čas nemala

zuzudrnda
16. máj 2024

Uvarila som 2x. Neskôr si už chodili na menu do blízkej reštaurácie alebo si nechali doviesť. Káva, čaj, voda, upiekla som občas koláč ku káve. To ich potešilo.

natiblaskova
16. máj 2024

Nie. Na začiatku som to robila a oľutovala som. Kávu robím ale nie všetkým.

kathhii
16. máj 2024

Môj muž je stavbár... Ako poteší ich to, keď im ponúknu napríklad guľáš ale to je vlastná iniciatíva zákazníka.Ale samozrejme idú na obed. Par raz mali stavbu úplne mimo civilizácie, tak im domáci zabezpečili obed.

Strana
z2