icon

Vaše neobľúbené jedlo

monika_xixi
22. sep 2020

Tak baby mate nejake jedlo ktore vačšina ľudí oblubuje ale vy ho nemusíte?
Ak hej, podelte sa😂

danica2711
22. sep 2020

držky v akejkoľvek podobe, mak v akejkoľvek podobe, sladké hlavné jedlá (ryžový nákyp, parené buchty, dukátové buchtičky...) len ako alternatívu k smrti hladom. A nevypijem mlieko

diewcatqoo
22. sep 2020

Co je salatova polievka? O tom som v zivote nepocula

guiseppinka
22. sep 2020

Paradajky. Fuj, z nich ma neskutocne napina a z paradajkoveho salatu viem aj tycku hodit... Ale paradoxne paradajkovu polievku zboznujem a v ba v jednej restike ai ju stale davam. Dalej ruzickovy kel neznasam. pecienka restovana mi nevadi, srdcia moc nemusim v polievke ale zaludky zboznujem😀

kristina2015
22. sep 2020

Krevety ,cvikla toto nezjem 🤢

budemmamca
22. sep 2020

Vnútornosti, morské plody, francúzske zemiaky, vyprážanu zeleninu, španielske vtáčiky, teplú salámu, teplé paradajky, plnenu papriku

erikak123
22. sep 2020

držky, pľúcca, ryzovy nákyp a hovädzie mäso

jana_eyre_2
22. sep 2020

Od detstva neznášam cviklu, nech je akákoľvek.. 🤢 všetky moje deti zbožňujú cviklove rizoto, môj muž cviklu na akýkoľvek spôsob ale mne sa to vyslovene bridi, chuti to ako pokazená hlina 😂 nikto ma nechápe a nikdy nechápal nepoznám človeka čo tiež neznáša cviklu.. inak nemám moc rada ani mäso, ale zjem ho skôr ako cviklu, ale len máličko..

lintu
22. sep 2020

@diewcatqoo normálne, hlávkový šalát v mlieku, napr. https://bit.ly/33UClYZ... u nás to tiež kedysi babka robila, ale tiež sme sa za tým netrhali

mladenca
22. sep 2020

@jana_eyre_2 tiez ju nemusim, ale napriklad ked som mala problemy s krvou, tak som si ju uvarila a rozmixovala som si ju s jablkami a tak som to dala, ale inak by som ju veru do ust nedala 😀

lintu
22. sep 2020

prívarok... akýkoľvek... a kašovitá sviečková

canis_lupus
22. sep 2020

Mäso... akékoľvek 😂 a čisté mlieko tiež nevypijem, len ochutené, z čistého je mi na grc

yanni
22. sep 2020

@qetka za toto vsetko, co si vymenovala, by moja 5 rocna dcera dala aj svoj vlastny zivot, k tomu predala mamu a aj sestru, aby jej ostalo viac🙈😂

yanni
22. sep 2020

@lintu u nas sa to vola vechtova polievka hihi Ja to tiez nemusim brrrr mama to este doteraz varieva. Brat sa vzdy len otocil a bol radsej hladny🙈

yanni
22. sep 2020

@jana_eyre_2 to mas ako ja, ja nemozem ani citit paradajky. A nikto ma nechape, ze preco, ved je to taka fajnotka grrrr

h2
22. sep 2020

@diewcatqoo Ja šalátovú polievku milujem. Ale chápem, že veľa ľudí ju neznáša, možno ani nie kvôli chuti, ale pre tú handrovitú konzistenciu šalátových listov v nej.

mirro
22. sep 2020

Držková polievka,tlačenka, ryžový nákyp...toto nie...

luccy89
23. sep 2020

A potom nadavame detom, co vsetko nechcu jest a pritom mamy su este horsie😂😂 niektore teda strasneeee🙈 co by som fakt nedala su drzky a vnutornosti. Nemusim kel, zjem, ale nevyhladavam a sama neuvarim... ale ze by ma doslova napinalo z niecoho to nie...

zuzanka.zuzu
23. sep 2020

mak, hokaido, bataty, halaszlé, droždia a rybacia nátierka (doteraz mám traumu zo škôlky 😀), pečienka, žľazy, jazyk, mozoček, oči

pimpa12
23. sep 2020

Koložvárska kapusta, ryžový nákyp, žemľovka, vnútornosti, luskova omáčka, divina.

slniecko187
23. sep 2020

plnena paprika bleee

zaba21
23. sep 2020

Čo nezjem za žiadnych okolností je rascová polievka s vajíčkom...kvôli tej konzistencii. A tiež držky, špenátová polievka či prívarok.
A nevyhľadávam ani vnútornosti.

tarrra
23. sep 2020

Ja nemám rada červený melón, zmrzlinu a plnenu papriku 🙈

sunnygirl44
23. sep 2020

bryndzové halušky

sunnygirl44
23. sep 2020

pľúcka na smotane

diewcatqoo
23. sep 2020

@lintu
@h2
Uz som si to medzitym vygooglila.. ale teda, musim priznat, ze ma az striaslo pri pohlade na tu konzistenciu. To by som asi nikdy nedala do ust. Som rada, ze ma ako dieta nenutili jest nieco take 🙂

miriam11
Odpoveď bola odstránená
miriam11
Odpoveď bola odstránená
fadama
23. sep 2020

Halusky, halusky s bryndzou či kapustou, všelijaké pirohy, slíže,fliacky či také podobné 🤮🤮🤮 slanina, hriby , rezance s tvarohom či mak 🤮🤮🤮, melon

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
simca06022011
23. sep 2020

@hama_ba anoooo on fakt chuti tak.. Mne ako mydlo 😂