icon

Vaše neobľúbené jedlo

monika_xixi
22. sep 2020

Tak baby mate nejake jedlo ktore vačšina ľudí oblubuje ale vy ho nemusíte?
Ak hej, podelte sa😂

tncka
22. sep 2020

@lenuliatko84 ja truba slepa🤣ja som odpovedala na vyprazany syr hranolkami a tatarkou,som v rychlosti zle pozrela🤣🤣🙈Keby to bola fazulka tak fajn,nemamietam🤷‍♀️

evinqua
22. sep 2020

Drozdova natierka, prazenica s hubami, sneh z bielkov na zemlovke napr...

blanblan
22. sep 2020

@diewcatqoo ako si sa potom mohla dat do kopy s pivarom???😂 A este aj nalieva v tvojej spolocnosti....😲

hama_ba
22. sep 2020

@lenuliatko84 tak máme spoločný gén or6a2 🙂. Ľudia, ktorým chutí/vonia koriander ako saponát majú tento gén.

ivangeline
22. sep 2020

Cesnak, mäso, údeniny, pikantné/štipľavé/korenisté... Morské plody... Ja kadečo nezjem. 😅😂😂😂😂 Som horšie na tom ako moje deti.

kikazoe
22. sep 2020

horalka a treska..... radšej umriem hladom ako toto

mapa
22. sep 2020

Vyprazane rezne a salat 😃

lenuliatko84
22. sep 2020

@hama_ba zaujimave😉

charlottebronte
22. sep 2020

Jahody, paradajky a huby nedam do ust ani keby ma mucili. Koriander tiez nechavam na kraji taniera :D

lenuliatko84
22. sep 2020

@tncka tak ten syr a hranolky jej treba zatrhnut.mozno raz za rok dovolit

vamajka
22. sep 2020

@monika_xixi bryndzova polievka

mishka81
22. sep 2020

Surové rajčiny, hríby akékoľvek (ten smrad je proste na nevydrzanie), šalátovu polievku. To ked vidim ako v teplom mlieku pláva zeleny zhuzvany list tak ma v tej sekunde napne.

mpg
22. sep 2020

@thoughtfulweirdo Ani ja nejem držkovú polievku, tiež hovädzie mäso, hlavne ak je také tvrdé, morské príšery, rybaciu polievku, špenátovú polievku a už vôbec šalát z červenej repy.

asia83
22. sep 2020

@monika_xixi Kapustu a všetko z nej. Nezjem, nevarím, lebo mi to smrdí, kapustové fliačky. Brrr. No a nejem držky a vnútornosti, okrem pečene.

tenerifka
22. sep 2020

Rybacia polievka, vnutornosti vsetkeho druhu, jahñacina, akakolvek hydina. Inak som ochotna zjest uplne vsetko ostatne, aj ked uz dlho nejem maso ani mliecne vyrobky, ale ak by bolo treba, tak zjem

mimca77
22. sep 2020

Comu sa vyhybam, ale keby som musela, tak to prezijem, len mi to proste vobec nechuti, to je napriklad kopor, huby, dukatove buchticky, ruzickovy kel, fliacky s kapustou. Coho sa nedotknem ani metrovou tycou (podotykam, ze vsetko z toho som skusala a jednoducho ma napinalo), to su morske plody, olivy a plesnove syry...som ja ale gurman 😀 a takisto neznasam smrad piva a vodky

mimca77
22. sep 2020

Jaj a este moja nemezis - drzky. Neviem, po kom to mam, moj otec si s nadsenim da drzkovu polievku a za tym drzky na paprike 😀

halci
22. sep 2020

vareny hrach vcelku.. musi byt bez supy rozmixovany v polievke alebo kasi, inak ho nezjem.

diewcatqoo
22. sep 2020

@blanblan laska je slepa.. a nema cuchove bunky :D manzel mal pivo vzdy rad, nie tak, ze ho musi mat a smrdi mi chlastom, ale ked sme niekde v lete vonku, tak si rad da jedno chladene, pripadne pocas horucav si obcas kupil nejake domov...
Kedysi mi to az tak neprekazalo, resp. vzdy mi to smrdelo, ale cim som vsak starsia, tak ta vona mi prekaza ovela viac.

basullinka
22. sep 2020

Vnútornosti, tlačenka, huspenina, divina, šunky a salámy, kelový privarok, rybacia polievka 🤢 ugrilovane ryby, ktore sa na mna este pozeraju z taniera, plesňové syry, držky,

kittykat22
22. sep 2020

kopor a tekvicovy privarok 😩 to mi budu v pekle davat na obed ranajky a veceru ...uz to vidim 😂

masinka
22. sep 2020

palacinky, zemlovka, spenat, salatova polievka, kelovy privarok, zakusky s maslovym kremom

anickaaa6aaa
22. sep 2020

Nemam rada drzky, skvarky, mastné maso hlavne bravcove strasne mi smrdi.. Morske priserky tiez ani citit.. Ryby mam rada...

danielinaa
22. sep 2020

Drzkovu,bocik

vevesh
22. sep 2020

Kuracie paprce vo vyvare (ci ako sa tomu hovori🙈), akekolvek mozocky a udy, cerstve ustrice, akykolvek hmyz, cokolvek s primesou krvi (jaternice a co.), cakanka. A je mi zle od zaludka pri hranolkach s vyprazanym syrom, grenadire, kuracom perkelte a takmer vsetkemu, co sa mihlo okolo bravcoveho...

mrkvicka060
22. sep 2020

Plnena paprika 🤮 viem ako chuti a nemam ju rada, ble. A kozie mlieko. A jedla, ktore ani neviem ako chutia, lebo uz len od pohladu a z principu to v zivote nedam do ust: drzky, slimaky, bravcovy jazyk, morske potvory, kuracie nohy a koza, kadejake vnutornosti a podobne lahôdky...

kristiii
22. sep 2020

Olivy, losos, hovädzie, ryžový nákyp (ale ten vidím, že nemá rado veľa ľudí).

queen_mary
22. sep 2020

hriby

brusnatanecnica
22. sep 2020

marlenka,
guláš

tahomi
22. sep 2020

Cokolada, cokolvek kakaove, mlieko vo forme privarky/polievky, spenat iba baby spenat listovy zjem, plnena paprika, brokolica, kralik, niva, kuracie prsia 😁