Vaše neobľúbené jedlo
Tak baby mate nejake jedlo ktore vačšina ľudí oblubuje ale vy ho nemusíte?
Ak hej, podelte sa😂
Co je salatova polievka? O tom som v zivote nepocula
Paradajky. Fuj, z nich ma neskutocne napina a z paradajkoveho salatu viem aj tycku hodit... Ale paradoxne paradajkovu polievku zboznujem a v ba v jednej restike ai ju stale davam. Dalej ruzickovy kel neznasam. pecienka restovana mi nevadi, srdcia moc nemusim v polievke ale zaludky zboznujem😀
Krevety ,cvikla toto nezjem 🤢
Vnútornosti, morské plody, francúzske zemiaky, vyprážanu zeleninu, španielske vtáčiky, teplú salámu, teplé paradajky, plnenu papriku
držky, pľúcca, ryzovy nákyp a hovädzie mäso
Od detstva neznášam cviklu, nech je akákoľvek.. 🤢 všetky moje deti zbožňujú cviklove rizoto, môj muž cviklu na akýkoľvek spôsob ale mne sa to vyslovene bridi, chuti to ako pokazená hlina 😂 nikto ma nechápe a nikdy nechápal nepoznám človeka čo tiež neznáša cviklu.. inak nemám moc rada ani mäso, ale zjem ho skôr ako cviklu, ale len máličko..
@diewcatqoo normálne, hlávkový šalát v mlieku, napr. https://bit.ly/33UClYZ... u nás to tiež kedysi babka robila, ale tiež sme sa za tým netrhali
@jana_eyre_2 tiez ju nemusim, ale napriklad ked som mala problemy s krvou, tak som si ju uvarila a rozmixovala som si ju s jablkami a tak som to dala, ale inak by som ju veru do ust nedala 😀
prívarok... akýkoľvek... a kašovitá sviečková
Mäso... akékoľvek 😂 a čisté mlieko tiež nevypijem, len ochutené, z čistého je mi na grc
@jana_eyre_2 to mas ako ja, ja nemozem ani citit paradajky. A nikto ma nechape, ze preco, ved je to taka fajnotka grrrr
@diewcatqoo Ja šalátovú polievku milujem. Ale chápem, že veľa ľudí ju neznáša, možno ani nie kvôli chuti, ale pre tú handrovitú konzistenciu šalátových listov v nej.
Držková polievka,tlačenka, ryžový nákyp...toto nie...
A potom nadavame detom, co vsetko nechcu jest a pritom mamy su este horsie😂😂 niektore teda strasneeee🙈 co by som fakt nedala su drzky a vnutornosti. Nemusim kel, zjem, ale nevyhladavam a sama neuvarim... ale ze by ma doslova napinalo z niecoho to nie...
mak, hokaido, bataty, halaszlé, droždia a rybacia nátierka (doteraz mám traumu zo škôlky 😀), pečienka, žľazy, jazyk, mozoček, oči
Koložvárska kapusta, ryžový nákyp, žemľovka, vnútornosti, luskova omáčka, divina.
plnena paprika bleee
Čo nezjem za žiadnych okolností je rascová polievka s vajíčkom...kvôli tej konzistencii. A tiež držky, špenátová polievka či prívarok.
A nevyhľadávam ani vnútornosti.
Ja nemám rada červený melón, zmrzlinu a plnenu papriku 🙈
bryndzové halušky
pľúcka na smotane
Halusky, halusky s bryndzou či kapustou, všelijaké pirohy, slíže,fliacky či také podobné 🤮🤮🤮 slanina, hriby , rezance s tvarohom či mak 🤮🤮🤮, melon
@hama_ba anoooo on fakt chuti tak.. Mne ako mydlo 😂

držky v akejkoľvek podobe, mak v akejkoľvek podobe, sladké hlavné jedlá (ryžový nákyp, parené buchty, dukátové buchtičky...) len ako alternatívu k smrti hladom. A nevypijem mlieko