icon

Viečka na závit preskakujú

anyka2110
7. sep 2022

Zeny, povedzte mi prosim ako zavarate, ked mne skoro vsetky viecka preskakuju 🤦 uz som z toho zufala, mam 7 vyzivovych flasiek, nove viecka a kazde jedno preskakuje, ja uz nechapem...kde kupujete normalne viecka? Ci myslite ze mozu byt flasky "vydrete" a preto preskakuju viecka? Ale vyzivove flasky mam aj nove, nepouzivam samozrejme tie jednorazove flasky od vyzivy ale klasicke
Dakujem 🙏

marca12
7. sep 2022

@anyka2110 ja kupujem uz len v domacich potrebách. Naposledy som kupila v tescu a skoro som o nervy prisla kazde jedno preskakovalo,vyhodila som ich do kosa.

viestta
7. sep 2022

@anyka2110 mne sa to stalo s tými viečkami s potlačou, nie na výživových pohároch. Už kupujem len biele alebo tie zlatiste. Zdá sa mi, že používajú lepší plech

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
viestta
7. sep 2022

@dominika1988 kade tade. Dnes som biele kupovala v hornbachu.

dominika1988
7. sep 2022

@viestta ale čo, super, tam sa zajtra chystám, vďaka za tip 🙂

viera321
Autor odpoveď zmazal
nevenka
7. sep 2022

@viestta ano, toto som si aj ja vsimla, ale na niektorych poharoch to drzalo, aj pekne "chytili" a po zavareni a vychladnuti sa tak preliacili a niektore vobec, ostali vypukle a jed som do stredu zatlacila, tak proste nedrzali ako mali. Najlepsie su tie biele alebo zlate, pravdu mas 👍

hyta
8. sep 2022

Kúpila som si nové v Tescome, krásne, s potlačou ovocia a zeleniny. Chytajú úplne na figu. Každú jednu fľašu ako vytiahnem z pary musím takú horúcu ešte dotiahnuť a obrátiť hore dnom /podotýkam, že mi ich zatvára manžel, ktorý ma viacej sily ako ja/. Chytilo mi následne tak 90 %. Najlepšiu skúsenosť mám s viečkami staršími, čo už boli použité.

anyka2110
autor
8. sep 2022

@viestta zlatiste som mala minule,polovica sla do kosa, vcera biele nove a vsetky zle 😓
@marca12 kupujem praveze len v domacich potrebach, tesco nemame blizko 😂