Vydržia zákusky na balkóne pri 8 stupňoch?
Ahojte, zajtra máme oslavu, a ja si chcem uskladniť zákusky na balkóne, keďže v chladničke vôbec nie je miesto. V noci má byť 8 stupňov.
Budem mať klasické venčeky z odpaľovaného cesta, mascarpone dezert a nepečený pudingovy zákusok so smotanou. Myslíte, že to bude ok, vydržia tam, nemusím sa báť že sa pokazia?
@enmery bola som a nejedla kremove ani náhodou. Muž jeden ochutnal a dostal hnačku. No fúj. Jedz ty pokazene zhnité zakusky , asi si zvyknutá na také hnusy. Čo chýba ti sex že si taká frustrovaná? 🤣🤣🤣🤣
@sisska96 Prepáč, mňa majú v tomto za Monka, ale nazývať záakusky vyložené na svadbe za pokazené , zhnité🙈 vieš, čo znamená zhnité?
Predávame v práci zákusky povedali nam že majú byť pri 5-8 stupňoch
@enmery bola som a nejedla kremove ani náhodou. Muž jeden ochutnal a dostal hnačku. No fúj. Jedz ty pokazene zhnité zakusky , asi si zvyknutá na také hnusy. Čo chýba ti sex že si taká frustrovaná? 🤣🤣🤣🤣
@sisska96 jemineee ze zhnite zakusky na svadbe naozaj??na kazdej svadbe je plus minus 50.ludi aj viac.Zákusky su v candy bare aj sa dokladaju do candy baru a je to uz roky tak a nehnackuju ludia😁😁ale jasne tvoj muz aj ty co to nejes ste specialny ludia🫣
Nie, ak mi dáš adresu a poschodie 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Podľa mňa nevydržia, lebo ich niekto ako ja zožerie 😁
@enmery 😃😁