Z akej múky robíte buchty?
Skúsené gazdinky prosím pomoc 😁 chcem prvýkrát robiť buchty, nemám absolútne skúsenosť a doma mám momentálne len hladkú múku, väčšinu receptov som našla z polohrubej múky, aký je rozdiel vo výsledných buchtách ak by som spravila z hladkej? Čo to spraví s cestom a s chuťou?
Ja dávam polohrubú, ale môžeš skúsiť. Asi to pôjde aj s touto.
Z hladkej špec.
Ja robím z hladkej, niekedy aj z polohrubej a žiadny rozdiel v chuti nie je
Ja som spravila z hladkej a nenaparili sa pekne. Take ulepene boli
Skus proste, niekto robi z takej a niekto z takej. Aspon to budes vediet porovnat 😀
Ja som spravila z hladkej a nenaparili sa pekne. Take ulepene boli
@really8 podla mna mysli pecene buchty
@really8 podla mna mysli pecene buchty
@petulda333 aha, tak tie robime z hladkej v celej familii a su famozne
robím z polohrubej.. niekedy dám polovicu múky hrubej a polovicu polohr. - buchty sú viac nadýchané
z hl. múky budú hutné, ťažšie bude cesto.
Ja pečiem všetko z hladkej špaldovej a zatiaľ mi všetko vyšlo.
Podla toho, aku mam prave doma. Ale zistila som rokmi praxe, ze polohruba muka je na kysnute cesto lepsia a cesto zvykne byt vlacnejsie z polohrubej.
Ja z polohrubej
Tak reportujem po vydarenom obede že aj z hladkej boli dobré, myslela som parené pardon zabudla som to spomenúť 😂 nabudúce na porovnanie urobím z polohrubej
Ja len z polohrubej. Keď som robila z hladkej, prišli mi tazsie

Ja nevidim rozdiel. Mam recepty kde ide hladka a dam polohrubu a rozdiel ziadny.