icon

Zakrývate bravčové trhané vekom?

avatar
tessa2299
3. apr 2023

Ahojte. Idem prvykrat skusit spravit bravcove trhane. Postup a vsetko viem, len si nie som ista ci zakryt nadobu vekom, ked do nej dam maso zabalene v alobale.
Zakryvate vekom?

avatar
sim10
3. apr 2023

@tessa2299 z akého mäsa a aké koreniny používate prosím? Môžete mi prosím napísať aj postup? Tiež sa na to dlho chystám ale ešte som sa neodvážila

avatar
luccija
3. apr 2023
avatar
maca1984
3. apr 2023

Zakrývam, ale alobal nedávam.

avatar
janetinka27
3. apr 2023

@tessa2299 ahoj, robila som pod pokrievkou bez alobalu. teraz robim v pomalom hrnci a tam je to tiez pod pokrievkou, ale v pokrievke je ta mini dierka

avatar
mima1608
3. apr 2023

Normálne zakrývam vekom pekáč ☺️

avatar
katkaseiner
3. apr 2023

zakryvam a robim podla bonvivani
@sim10

avatar
viestta
3. apr 2023

Ano, peciem v zakrytom pekaci, podla vahy aj 4 hodiny na 140°

avatar
janka_266
3. apr 2023

@tessa2299 dávam iba alobal 😃

avatar
rachel36a
3. apr 2023

Zakryvam, ale nedavam alobal

avatar
nikky6
3. apr 2023

bud, alebo. ked som robila, tak som ho len supla do alobalu alebo len prikryla vieckom, oboje je podla mna zbytocne🙂 netreba.

avatar
vroni
7. apr 2023

Tiež zakrývam bez alobalu