icon

Zaváram pečené mäso a som bezradná

avatar
bimbambom
11. aug 2022

Prosím poraďte mi . Zaváram pečené bravčové . Žiaľ ostalo mi menej šťavy aj keď som recept dodržala . Môžem dať sterilizovať aj keď nemám šťavu až po vrch mäsa ?
Netuším čo s tým , ešte som to nerobila :(
Ďakujem

avatar
bimbambom
autor
11. aug 2022

@viesta ty to budeš vedieť určite 😂

avatar
lulamx
11. aug 2022

@bimbambom zavaram aj ked mam stavu napr. do polovice pohara. nikdy sa tomu nic nestalo. maso a stavu davam do pohara horuce a potom ho nechavam vychladnut dolu vieckom.

avatar
lublub
11. aug 2022

@bimbambom nie je nutné mať šťavu povrch, nikdy som tak nemala, len do tretiny alebo štvrtiny...tu nie je dôležité mať plnú fľašu šťavy ale to, aby dobre chytilo viečko ..držím palce

avatar
viestta
11. aug 2022

@bimbambom dej prevarenou vodou asi 1 a pol cm pod okraj

avatar
viestta
11. aug 2022

Dolej

avatar
bimbambom
autor
11. aug 2022

@lulamx ďakujem ❤️

avatar
bimbambom
autor
11. aug 2022

@lublub
@viestta mám , už sterilizujem 😂

avatar
deti95060810
11. aug 2022

do pečenéhp mäsa dolievať vodu? ???

avatar
blankaj
11. aug 2022

@bimbambom Žiadne odlievanie vody ! To co je za hlúposť?
https://varecha.pravda.sk/recepty/zavarane-pece...

avatar
macikovaiveta
12. aug 2022

@bimbambom pečene mäso môžeš dať aj zmraziť , mám vyskúšané

avatar
bimbambom
autor
12. aug 2022

@macikovaiveta vieš čo, zavarila som ho , vyzerá celkom fajn zatiaľ 🙂
Potrebujem ho hlavne ako SOS jedlo keď niekde idem . A "konzervu" kupovať nechcem , na mňa je to veľmi prekorenené .

avatar
bimbambom
autor
12. aug 2022

Vizuál nič moc , ale na prvý pokus fajn 🙂

avatar
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
avatar
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
avatar
bimbambom
autor
12. aug 2022

@zoro9836 nie , to by už bolo veľmi mastné na mňa . Dokonca masť ani nemám a do obchodu by som nestihoa .
Ale tie tvoje veru vyzerajú chutne 🙂

avatar
lublub
12. aug 2022

@zoro9836 to mate v chladničke? Z akého dôvodu, keď je zavárané? 🤔

avatar
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
avatar
bimbambom
autor
15. aug 2022

Aktualizujem : to mäso je vynikajúce ! 🙂