icon

Zdravé biele lasagne

evickuska
13. okt 2025

Viete mi poradiť na bielo? Kuracie mäsko alebo niečo podobné? Prípadne so smotanou alebo zdravšie. 🙈

martinmmartin
13. okt 2025

ak vymenis paradajky za muku so smotanou nic zdravsie nebude

taxanka
13. okt 2025

ja napríklad používam cottage cheese s mozzarellou namiesto bešamelu, už som robila aj s cuketou miesto mäsa v tradičnej paradajkovej omáčke tiež boli výborné.

lindous
13. okt 2025

Ja robievam s kuracím, špenátom a smotanovou-syrovou omáčkou namiesto bešamelu, ale nejak extra zdravými by som ich nenazvala... alternatívne vieš použiť rozmixovaný cottage 🙂

viestta
13. okt 2025

vymenit paradajkovy pretlak za besamel s tucnym syrom, nie je zdravsia alternativa

deedol
13. okt 2025

ja robim vege lasagne bez besamelu (ano, uz to nie su lasagne, ale su super): striedam cervenu a zelenu vrstvu - cervena: cibula, cesnak (nemusi byt), sampinony, cervena fazula z konzervy, paradajky z konzervy, passata, bylinky. zelena: spenat, ricotta/tvaroh, struhany syr. navrch este vrstva syra a hotovo

kiki68
13. okt 2025

Ja pouzivam namiesto besamelu sojovu smotanu. Dam do toho tymian a mangold nasekany, pripadne spenat.

evita11223
13. okt 2025

neviem si predstavit nic nabielo, co by bolo realne aj zdrave 🙂 jedine ak cottage cheese este mozno 😀

anonym_7275fa
13. okt 2025

Ja bezne robievam spenatove alebo sosovicove, mozno by som skusila karfiolove, s mozzarelou light