icon

Zdravé sladkosti

222petulik
18. feb 2016

Ahojte dievčatá, povedzte mi prosím aké sladkosti dávate svojim detičkám? Myslím tým robievate maškrty aj samé a tak sa snažíte deťom dať niečo kvalitnejšie? Jedia vaše ratolesti skladkosti každý deň? Pýtam sa preto lebo chcela by som začať so zmenou týchto návykov k lepšiemu, tak ma prosím inšpirujte 😉

sirinka
20. feb 2016

@katka1981 inak hladovka aspon raz za cas je v pohode, da sa naplanovat na cas, kedy nikoho nezabijes. Ja zvyknem z jari, ked nie si zvyknuta, staci jeden den, vydrzat od vecere do vecere, pokial dobre zvladas, potiahnut do ranajok....

juhseverzapad
20. feb 2016

@katka1981 Moja prababička sa dožila 93-rokov! A mimochodom nehovorili, že kokosový olej je veľmi škodlivý?

katka1981
20. feb 2016

@sirinka, dik

juhseverzapad
20. feb 2016

@sirinka Mimochodom, hladovku dodržujú všetky cicavce- všežravce!

katka1981
20. feb 2016

@sirinka, je idealna na stiahnuie zaludka, ale teraz nemozem ;) Ale zazila som ju neraz. Mne velmi pomohol tyzdnovy detox, pila som len stavy, uplna spica.

@juhseverzapad, este som nepocula info o tom, ze kokosovy olej je skodlivy. Mylis si to s palmovym, ale aj to len stuzeny. Normalny palmovy je zdravy. Ja ti verim, ze sa dozila tak krasneho veku, ale ver mi, ze nejedla sladkosti ake su teraz v obchode, ked tak si piekla doma, nesedela 8 hodin denne za pocitacom, nechodila obedovat do fast foodu atd. A to je jeden z dovodov preco zila tak dlho.

sirinka
20. feb 2016

@katka1981 nie na stiahnutie zaludka, ale na precistenie organizmu. Vela sa pije pri tom, telo vyplavuje vtedy nazhromazdene skodliviny. Jeden den zaludok stiahne len na oko, plus to nema byt ciel, kedze pru zdravom stravovani je zaklad vela zeleniny a ovocia a to nie su nejake male porcie

katka1981
20. feb 2016

@sirinka, tak tak.

juhseverzapad
20. feb 2016

@alaguema Áno môj chlap je strašne nespokojný, keď teraz zožral hranolky a ja s ním!!

alaguema
20. feb 2016

@juhseverzapad tak ešte tá fajka mieru a dokonalosť dokonaná 😀 PS. dúfam, že nepracuješ v zdravotníctve.

juhseverzapad
20. feb 2016

Najväčšia sranda je to, že ani jedna z Vás neodpovedala, aká je to vlastne zdravá strava alebo bio potraviny 🙂

zitaje
20. feb 2016

@katka1981 ja som kupovala tu
http://www.biobolt.e-tar.hu/
v HU posta zdarma nad cca. 50,- EUR
Neviem ci posielaju do zahranicia.

juhseverzapad
20. feb 2016

@alaguema Som chemický laborant!

katka1981
20. feb 2016

@zitaje, dakujem

alaguema
20. feb 2016

@juhseverzapad chválabohu...

simonka77
21. feb 2016

@juhseverzapad ako rocne dieťa som nejedla kinder a podobne 😀

juhseverzapad
21. feb 2016

@simonka77 Moja si lízla aj zo zmrzliny a to mala iba 4 mesiace a normálne ju začala v 8. Má 3 roky a ešte nebola chorá. 😀

222petulik
autor
21. feb 2016

Výborne pozerám že rôzne názory sú ale myslím si že väčšinou ľudia chcú jesť zdravo a pozerajú na to čo jedia....skúste pozrieť toto

http://tentorium.sk/index.php/e-shop/včelie-pro...

whiteniko
5. mar 2016

Ja som nikdy nedávala svojim detom nič čo im nechutí. Ked deti chcú sladkosť ja im dám, jasné že im nedám toľko aby im bolo zle ale dám im. Ako môžete svojim deťom zakazovať sladkosti?
Sladkosť je normálne jedlo ktoré chutí. Ja už v 9. mesiaci som mala prvé kinderko.
Niekedy dám svojim detom nejakú sladkosť aj do školy a aj ja si dám jejakú tú sladkosť.

evka129
26. mar 2016

Ako môžete podopierať svojim deťom sladkosti?! Sladkosti patria k detstvu. 😠

mackamizjedlaskrecka
26. mar 2016

Mala som kamosku ktora presla spolu S priatelom na veganstvo.Sama sa priznala ze niekedy si telo vyziada a musi sa doplnit keksikmi.PRI vacsom zanieteni treba precitat taku zakladnu knizocku.( co by mala kazda maminka alebo kucharka vediet)Jedlo ako liek Jedlo ako jed.Tam su vystihnute take male zakladne info o jedle.

juhseverzapad
26. mar 2016

@mackamizjedlaskrecka Keď sa dospelí rozhodne na vegánstvo, tak ok. Nútiť dieťa do vegánstva - nie! Dieťa potrebuje všetko, potom je pripravené na život!

sonka129
16. apr 2016

Ja davam detom co si zaziadaju. Samozrejme nie uplne vsetko, ale sladkosti proste musia byt. Je to cast detstva. A nikdy by ma nenapadlo pred detmi nieco skryvat.

nuska
25. apr 2016

Super recept je tu http://bezcukru.webnode.sk/gulicky-z-odstavovaca/ Mňamka a navyše veľmi rýchle. Je to 2v 1, hneď máte aj džús.

natalkamajka
Odpoveď bola odstránená
222petulik
autor
27. apr 2016

ďakujem všetkým za rady

evulincula
27. apr 2016

@sonka129 v tom suhlasim s tebou, treba dat dietatku to co chcu a urcit im mieru 🙂

grankosko
27. apr 2016

Ono to chce s mierou. Myslím, že sladkosti každé telo z času na čas potrebuje. Len treba odhadnúť, čo j veľa a čo tak akurát. Aj kvôli kazeniu zúbkov 🙂 ale napríklad moja neterka, tá by urobila pre čokoládu čokoľvek, ale iná sladkosť jej ani na um nepríde 🙂

admin_vierka
Odpoveď bola odstránená
kopirkala
Odpoveď bola odstránená