Ako refundovať na Temu bez návratu tovaru?
Niekto refundoval nedávno ( posledný mesiac) na temu niečo bez nutnosti vrátenia tovaru? Ako sa to robí? Mne stále vyskočí že treba poslať naspäť ?
Minulý rok mi fungoval bez vrátenia
Komu sa nepáči že chcem blbosti zadarmo, nezaujíma ma, takže zbytočne budete s tým strácať čas 😂
@anonym_autor ano, viac krat. Ono napises dovod, preco tovar chces vratit. Oni ti daju navrh - bud ti preplatia nejaku cast a mozes si tovar nechat, alebo ti navrhnu celu refundaciu a mozes si tovar nechat. Ak ti daju prvu moznost, a nepaci sa ti, potom vyzaduju vratenie a pripisu ti celu sumu.
Ono mozno aj zalezi od samotnej hodnoty tovaru. Na 20 EUR topanky mi dali velmi maly refund s moznostou nechat si ich. Na drziak za 7 EUR mi dali rovno plny bez nutnosti vratit tovar.
@katarinaba Mne nejak to nejde. Doteraz fungoval. Aj som si založila nový účet s iným emailom
To musi byt riadna zufalka, ked kupuje na Temu a este tych par susnov jej je vela.
@katarinaba Mne nejak to nejde. Doteraz fungoval. Aj som si založila nový účet s iným emailom
@anonym_autor ja som isla cez recenziu, dala jednu hviezdu a tam mi to automaticky ponuklo
@anonym_autor ja som isla cez recenziu, dala jednu hviezdu a tam mi to automaticky ponuklo
@katarinaba skusim. To som ešte neskúšala
To musi byt riadna zufalka, ked kupuje na Temu a este tych par susnov jej je vela.
@anonym_5ca46f však vidíš. Hádam máš lepší deň 😂😂😂😂😂
@katarinaba nejde. Kedy si refundovala ?
@katarinaba nejde. Kedy si refundovala ?
@anonym_autor teraz 23.5.2026, jednu polozku zo siedmich. Tak ked ti to nejde, tak ti to asi zablokovali, ked to robis pravidelne. Oni tam nie su idioti. Ak si myslis, ze to pojde do nekonecna, tak isto nie. Mozno dokazu sledovat aj IP adresu, takze zmena mailu ti nepomoze. Ono to sluzi naozaj na to, ked je tovar poskodeny, nezodpoveda popisu, alebo ho chces vratit. Takze predpokladam, ze mas ban na refund. Dostanes refund, ale budes musiet tovar vratit.
Ja som tak chcela refundovať jedne sluchatka - absolútne strašný zvuk. Stali 6€ ale aj tak.. dala som refundovať a normálne mi ponúkli jednorazovo možnosť vrátiť celú sumu. Tak som zobrala. Musíš dať akoby si to chcela vrátiť aj s odoslaním tovaru naspäť a oni ti to podľa mňa aj tak vrátia celú sumu bez nutnosti vrátiť tovar
toto mi napisal chat GPT: "Pri Temu je známe, že politika refundácií sa môže meniť podľa histórie účtu a konkrétneho prípadu. Neexistuje pevný verejný limit typu „po 5 refundoch koniec“, ale frekvencia určite hrá rolu."
Čo ti bráni vratiť tovar? Mne šlo vrátiť bez problémov cez SPS (zadarmo) a dali mi späť plnú sumu lebo uznali že kúpená vec bola poškodená ... ak chceš získať peniaze späť a nechať si aj nepoškodený tovar, tak si špekulantka a zlodejka.. temu na to príde, nebudú sa s tebou sr🅰️ť
Ja som tak chcela refundovať jedne sluchatka - absolútne strašný zvuk. Stali 6€ ale aj tak.. dala som refundovať a normálne mi ponúkli jednorazovo možnosť vrátiť celú sumu. Tak som zobrala. Musíš dať akoby si to chcela vrátiť aj s odoslaním tovaru naspäť a oni ti to podľa mňa aj tak vrátia celú sumu bez nutnosti vrátiť tovar
@katarinaba Minule som sa zaregistrovala nanovo, ale nefunguje.
@anonym_40ed03 Hej davnejšie mi fungovalo párkrát
@anonym_5ca46f takú zákazníčku, to fakt "chceš"🤢 sen každého predajcu
Čo ti bráni vratiť tovar? Mne šlo vrátiť bez problémov cez SPS (zadarmo) a dali mi späť plnú sumu lebo uznali že kúpená vec bola poškodená ... ak chceš získať peniaze späť a nechať si aj nepoškodený tovar, tak si špekulantka a zlodejka.. temu na to príde, nebudú sa s tebou sr🅰️ť
@anonym_10670a ale musela si vracat priamo na depe kde je personal , ci stacilo iba pri sps boxe? Mne sps box nesiel...
@anonym_5ca46f kúpila som si sandálky na Tému za 14 €, našla som ich v Deichmane za 28€. Už Tému, aj výrobca na nich zarobili, takže Daichann má 2x taký zisk, ako tí dvaja dokopy.

@anonym_autor ano, viac krat. Ono napises dovod, preco tovar chces vratit. Oni ti daju navrh - bud ti preplatia nejaku cast a mozes si tovar nechat, alebo ti navrhnu celu refundaciu a mozes si tovar nechat. Ak ti daju prvu moznost, a nepaci sa ti, potom vyzaduju vratenie a pripisu ti celu sumu.
Ono mozno aj zalezi od samotnej hodnoty tovaru. Na 20 EUR topanky mi dali velmi maly refund s moznostou nechat si ich. Na drziak za 7 EUR mi dali rovno plny bez nutnosti vratit tovar.