icon

Ako sa vracia tovar zakúpený v Sinsay?

10. sep 2026

Ahojte dievcata, prosim vas, nemate niektora skusenost s tymto? Kupila som na sinsay jeden produkt, na ktory som si uplatnila 12 eurovy kupon, ktory som ziskala vymenou za body. Produkt prisiel uplne iny ako bol vyfoteny, takze ho chcem vratit. 12 eurovy kupon alebo body sa mi uz nevratia, alebo ako to funguje?

1sally12
10. sep 2026

Nie

jimmyy128
10. sep 2026

1sally12 ma pravdu v tom, ze pri obycajnom vrateni, ked sa clovek proste rozmysli, kupon ani body naspat necakajte a vracia sa len suma, ktoru ste realne zaplatili. Lenze vy nepisete, ze sa vam to nepacilo, ale ze prisiel uplne iny produkt, ako bol na fotke, a to je ina cesta. To uz nie je vratenie, ale reklamacia, ze tovar nezodpoveda popisu, a podava sa v ucte cez Moje objednavky tlacidlom Reklamacia, na vybavenie maju 30 dni. Rozdiel je v tom, ze pri reklamacii sa objednavka rusi kvoli chybe na ich strane, takze mate omnoho silnejsiu poziciu pytat si spat aj body alebo novy kupon, kym pri obycajnom vrateni sa opierate len o podmienky vernostneho programu a tie to nikde jasne nepisu. Prakticky by to chcelo takto. Skor nez balik odoslete, napiste im cez formular alebo chat presne to, co ste napisali sem, teda ze kupon bol vymeneny za body, a nechajte si ich odpoved. Ked to prislubia pisomne, mate sa o co opriet, ked to spravite naopak, uz nema kto co potvrdit. A odfotte tu vec vedla fotky z eshopu, pri reklamacii je to jediny normalny dokaz, ze nesedi s popisom. Na samotne vratenie mate 30 dni zadarmo cez predajnu, Packetu alebo kuriera, takze cas na vyjasnenie este je.

denisa_deniska
10. sep 2026

Keďže to bola chyba na ich strane, obrátila by som sa na nich cez kontatný formulár, že ako to vyriešiť, aby ti neprepadol kupón. Oni v podstate veci riešia v prospech zákazníka, s týmto som nikdy problém nemala. Aspoň teda u mňa to taj bolo. 🙂