Ako úspešne reklamovať objednávky cez Bolt Food?
caute baby objednavate cez Bolt Food? mne sa vcera stalo ze mi kurier doniesol pizzu po hodine a pol a bola uplne studena a gumená. ked som to skusala reklamovat v appke tak mi ponukli len daky kupon na 2 eura co je pri 15 eurovej objednavke vysmech. mate skusenost ako z nich vytiahnut prachy spat? uz ma to hneva lebo sa to nestalo prvykrat a zakazdym sa len vyhovoria na dopravu.
Zavolajte do reštaurácie z ktorej ste si pizzu objednávali. Vysvetlite im čo je vo veci. Pracujem v gastre vždy keď sa niečo takéto stane zákazník dostane novú objednávku. Ale či to tak bude aj vo vašom prípade ...
@anonym_autor aj mne sa to zopár krát stalo a tak som si povedala, že túto službu už na jedlo využívať nebudem. ale ako tu je napísané, treba zavolať priamo do reštaurácie a oni by si to už mali riešiť ďalej
Nie, konsolidujeme neobjednavam predražené jedlo
@anonym_autor z boltu nijako, ber tie 2€ a buď rada, že ti vôbec odpísali 😂
bolt je najhorsi, uz som to viackrat pochopila, ze oni nemaju ziadny funkcny servis, len dake automaty, kde nikto za nic nie je zodpovedny
bistro a wolt ak pochybia, dostanem spat peniaze obratom aj s prianim pekneho dna
skratka ich nevyuzivaj a hotovo

Nedá sa, mňa okradli milion krát, tak už ich nepoužívám