icon

Garnier Fructis Hair Food: Skutočne nezaťažuje vlasy?

11. mar 2026

baby vidim vsade reklamy na tie masky Garnier Hair Food (ta bananova a papajova). mam hrozne suche konce a mastne korienky tak sa bojim ci mi to tie vlasy uplne nezalepi ze ich budem mat mastne uz vecer. fakt su po tom tie vlasy take jemne a leskle? v drogerii to stoji okolo 6 eur tak ci sa to oplati vyskusat alebo mam radsej ostat pri mojej maske od kadernicky.

venom19
11. mar 2026

Ahoj, maska neviem, ale ja mam rada ten sampon hair food

anonym_1c7396
11. mar 2026

@anonym_autor mala som kúpené a otras, nahidsie šampóny aké som kedy mala.

anonym_92fbda
11. mar 2026

Mne tá maska sedí a vyhovuje, samozrejme pokiaľ je vlas zničený, nemôžeš cakat zázraky ako z reklamy

adriana2503
11. mar 2026

ja používam iba tieto masky už dlho a za mňa nezaťažujú. Mám rýchlo mastiace sa vlasy ale suché končeky. Masku používam iba na končeky. U mňa je to brutálny rozdiel keď masku použijem ako keď ju nepoužijem. Vyskúšala som obe ale viac som spokojná s banánovou.

minenkaa
11. mar 2026

@anonym_autor a používaš oleje?

janulicka24
11. mar 2026

ja by som velmi rada skusila, ale kamaratka mala z neho napriklad take extremne lupiny, ze potom si davala dlho vlasy dokopy. ale vonia pekne 😀 🙈

pikachu999
3. apr 2026

@anonym_autor mne napríklad sedí táto je fajn vlasy jemne voňavé a ani toľko nestojí.. https://www.notino.sk/loreal-paris/elseve-total...