Chýbajúca licencia a prehrievanie notebooku Acer. Reklamovať?
Ahojte ,
neviem ci tu najdem niekoho, ale skusim. Chcela by som sa opytat, ci nahodou sa tu nenajde niekto, kto ma skusenost s notebookom, konkretne Acer Aspire Lite 15. Dnes som si ho vyzdvihla, avsak v krabici chybala licencia od Microsoftu Office 365, ktora mala byt sucastou, aspon tak pisali na stranke. Notebook sa velmi rychlo nahrieval, stacilo 30 minut a bol velmi teply dokonca aj klavesnica sa zacala nahrievat. Nepotrebujem velmi vykonny notebook , preto som siahla po lacnejsom, ale asi som spravila chybu. Myslite, zeby mi to zreklamovali ? Niekto skusenost. Dakujem
co sa tyka licencie, pokial bola uvadzana a nie je, tak mas urcite pravo reklamovat. uisti sa ale, ze ho nemas predinstalovany v notebooku, ani ze nikde nie je akktivacny kod (napr v emiali). na aky ucel potrebujes ten noteboook? lebo uprimne, model po ktorom si siahla je vhodny tak pre dochodkyne co si na nom citaju spravy na internete (ale otvorenych max. par tabov) ,na nic ine
Nemám síce Acer ale asus a balík ms office som už mala nainštalovaný v počítači, predpokladám že to máš rovnako. Ak si ho práve kúpila je možné že procesor slapal na plne obrátky kvoli instalaciam v pozadí. Tiež som to mala podobne pri asuse ale už ho mám vyše roka a funguje normálne. Sú to tenké laptopy, tak nahrievanie je cítiť okamžite.
@anonym_a28b28 nemam nainstalovany v notebooku skusala som a pyta to kod, ani emailom mi nic neprislo.
co sa tyka licencie, pokial bola uvadzana a nie je, tak mas urcite pravo reklamovat. uisti sa ale, ze ho nemas predinstalovany v notebooku, ani ze nikde nie je akktivacny kod (napr v emiali). na aky ucel potrebujes ten noteboook? lebo uprimne, model po ktorom si siahla je vhodny tak pre dochodkyne co si na nom citaju spravy na internete (ale otvorenych max. par tabov) ,na nic ine
@anonym_0f1ad1 sem tam pozriet film, mne notebook do prace netreba ani mimo prace. Predchadzaju mi vydrzal celu strednu a vysku len odisli plasty a uz sa nedal dat dokopy.
Tak podla zakona by si mala mat 14 dni na vratenie, ak bol kupovany online. Ja by som zvazila vratenie.

Nemám síce Acer ale asus a balík ms office som už mala nainštalovaný v počítači, predpokladám že to máš rovnako. Ak si ho práve kúpila je možné že procesor slapal na plne obrátky kvoli instalaciam v pozadí. Tiež som to mala podobne pri asuse ale už ho mám vyše roka a funguje normálne. Sú to tenké laptopy, tak nahrievanie je cítiť okamžite.